London’s Poverty Profile 2020 – O.O’Brien

London’s Poverty Profile 2020 – O.O’Brien

Januar 25, 2023 0 Von admin

Trust for London (TFL)μια φιλανθρωπική οργάνωση και οι ίδιοι κύριοι χρηματοδότες φιλανθρωπικών έργων στο Λονδίνο για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανισότητας, ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα το London Poverty Profile (LPP) 2020. Υπάρχει ένας ενημερωμένος ιστότοπος βασισμένος σε δεδομένα με περισσότερους από 100 διαφορετικούς δείκτες φτώχειας και ανισότητας, που καταρτίστηκε από WPI Economicsμαζί με μια αναφορά PDF στιγμιότυπο των δεικτών στις αρχές του 2020.

Με τη συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19 και το επακόλουθο lockdown πιθανόν να προκαλέσει σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνική οικονομία και την ευημερία της κοινότητας του Λονδίνου κατά τη διάρκεια αυτού του έτους και στο εξής, το LPP 2020, το οποίο συντάχθηκε με δεδομένα πριν από την Covid-19, λειτουργεί ως σημαντική βάση , εξετάζοντας το προφίλ της φτώχειας και της ανισότητας του Λονδίνου προς τις αρχές του έτους.

Ως μία από τις πιο διεθνείς και πλούσιες πόλεις του κόσμου, είναι εύκολο να παραβλέψουμε ότι το Λονδίνο έχει επίσης περιοχές ακραίας φτώχειας και στέρησης. Τα πολυτελή διαμερίσματα του Knightsbridge και του Chelsea είναι συχνά στους τίτλους των εφημερίδων, αλλά λιγότερο εμφανής είναι η ενδημική φτώχεια που επιμένει σε περιοχές όπως το μεγαλύτερο μέρος του δήμου Newham στο ανατολικό Λονδίνο, μέρη του Tower Hamlets κοντά στα αστραφτερά φώτα του Canary Wharf ή ακόμα και στο North Kensington στα δυτικά. Η πρόσφατη πολιτική εστίαση μπορεί να ήταν στην «εξισορρόπηση του Βορρά» (της Αγγλίας) μακριά από το Λονδίνο ως σύνολο, αλλά η αντιμετώπιση του Λονδίνου ως ενιαίας μονάδας του πλούσιου Νότου είναι υπερβολικά απλοϊκή. Το London Poverty Profile δρα για να διασφαλίσει ότι όλο το Λονδίνο είναι κατανοητό και ότι οι προκλήσεις του, όταν εξετάζονται λεπτομερώς, δεν παραβλέπονται.

ο Κέντρο Έρευνας Δεδομένων Καταναλωτή Ο κόμβος του Λονδίνου (CDRC) έχει εμπλακεί με το LPP 2020 και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Trust for London στο μέλλον. Ο ρόλος μας ήταν διπλός. Πρώτα απ ‚όλα, αποσπήθηκα στο Trust for London περιοδικά τον τελευταίο χρόνο για να αναθεωρήσω το σύστημα χαρτογράφησης που εμφανίζεται στις ιστοσελίδες του LPP. Παλαιότερα χρησιμοποιούσε μια πολύ απλουστευμένη αναπαράσταση των περιφερειών του Λονδίνου, τώρα έχει ξαναγραφτεί για χρήση OpenLayers 6 (σε μορφή Javascript ES6) το οποίο είναι ενσωματωμένο με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση των δεδομένων και των δεικτών κατά WPI και TFL. Δεύτερον, το CDRC θα συνεισφέρει και θα χαρτογραφεί «πειραματικά» σύνολα δεδομένων, από καιρό σε καιρό. Αυτά θα αξιοποιήσουν τα σύνολα δεδομένων του CDRC και την ικανότητά του να διασταυρώνει σύνολα δεδομένων από άλλη πηγή, ανοιχτή και μη, για να παρέχει περαιτέρω καινοτόμες γνώσεις σχετικά με τις χωρικές πτυχές της φτώχειας και της ανισότητας στον πληθυσμό των 9 εκατομμυρίων της πρωτεύουσας.

Οι γεωγραφίες που μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν εκτείνονται πέρα ​​από τους δήμους του Λονδίνου, για να περιλαμβάνουν LSOA, MSOA και (σε ​​λίγο) Wards. Αυτό επιτρέπει πιο λεπτομερείς χάρτες. Η φτώχεια δεν σταματά στα όρια του δήμου του Λονδίνου (αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγάλη αλλαγή, για παράδειγμα το Redbridge στο Waltham Forest), και ορισμένοι δήμοι, όπως το Haringey, είναι ευρέως γνωστοί για τη σημαντική διάσπαση ανατολής-δύσης , με μια σημαντική σιδηροδρομική γραμμή που λειτουργεί ως φυσικός και κοινωνικοοικονομικός διαχωρισμός μεταξύ των πλούσιων Highgate και του Muswell Hill στα δυτικά και των φτωχότερων Wood Green και Tottenham στα ανατολικά.

Μερικές φορές, άλλα πολιτικά όρια δείχνουν μια σταδιακή αλλαγή στη στέρηση, όπως φαίνεται εδώ μεταξύ των εκλογικών περιφερειών του Ilford South και του Barking (που είναι επίσης ένα όριο του δήμου Redbridge/Barking & Dagenham):

Επιπλέον, οι χάρτες χρησιμοποιούν μια επιλογή από ColorBrewer χρωματικές ράμπες για να διασφαλιστεί ότι οι χωρικές τάσεις στα σύνολα δεδομένων είναι εύκολα ορατές. Το ColorBrewer χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της ψηφιακής χαρτογραφίας για να διασφαλίσει οπτικά δίκαιη και αποτελεσματική χρήση του χρώματος για την εμφάνιση ποσοτικών δεδομένων.

Όλοι οι χάρτες περιλαμβάνουν ένα γραφικό στοιχείο αναζήτησης ταχυδρομικού κώδικα και αυτοί που εμφανίζουν δεδομένα σε τελική ανάλυση από τους δήμους του Λονδίνου περιλαμβάνουν μια εναλλαγή μεταξύ των περιγραμμάτων των περιοχών και των πολιτικών περιφερειών του Γουέστμινστερ. Οι χάρτες είναι με δυνατότητα μεγέθυνσης και μετατόπισης, ενώ τα PDF και οι εικόνες μπορούν να παραχθούν γρήγορα.

Για την κυκλοφορία, οι νέοι χάρτες στο London Poverty Profile περιλαμβάνουν:

Επιπλέον, ορισμένοι υφιστάμενοι χάρτες στο LPP έχουν μεταφερθεί στο νέο σύστημα και άλλα σύνολα δεδομένων, συνήθως χωρισμένα ανά δήμο και με κάποια μικρή χωρική αυτοσυσχέτιση, θα αποκτήσουν επίσης χάρτες σε εύθετο χρόνο.

Ελπίζουμε να εισάγουμε πρόσθετα πειραματικά σύνολα δεδομένων και αντίστοιχους χάρτες στο London Poverty Profile, σε περίπου μηνιαία βάση αυτό το καλοκαίρι. Πιθανά παραδείγματα, με βάση τους τρέχοντες χάρτες στο Χάρτες CDRCπεριλαμβάνουν χαρτογράφηση σχετικά με την πρόσβαση σε ευρυζωνικές συνδέσεις, το ποσοστό κύκλου εργασιών της σύνθεσης των νοικοκυριών και την ευπάθεια των καταναλωτών στις πρακτικές μάρκετινγκ.

Η κατανόηση των χωρικών χαρακτηριστικών της φτώχειας, της ανισότητας και άλλων κοινωνικών προκλήσεων του Λονδίνου είναι ζωτικής σημασίας, και ελπίζουμε ότι αυτοί οι χάρτες θα βοηθήσουν στην ενημέρωση και στην καλύτερη πλοήγηση στα διαθέσιμα δεδομένα.