15 Καλύτερες Βάσεις Δεδομένων Υπεύθυνων Πωλήσεων B2B για το 2023

15 Καλύτερες Βάσεις Δεδομένων Υπεύθυνων Πωλήσεων B2B για το 2023

März 11, 2023 0 Von admin

Δυσκολευτήκατε να βρείτε ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες B2B πωλήσεων;

Οι ανακριβείς ή ανεπαρκείς πληροφορίες δυνητικού πελάτη επηρεάζουν τα αποτελέσματα σας; Είχατε κακή εμπειρία με παλαιότερες βάσεις δεδομένων υποψήφιων πελατών και θέλετε να μεταβείτε σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη δεδομένων;

Εάν γνωρίζετε ότι η ομάδα πωλήσεών σας θα μπορούσε να κλείσει περισσότερες προσφορές εάν είχε περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες για δυνητικούς πελάτες B2B, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Ακολουθούν οι καλύτερες βάσεις δεδομένων πελατών B2B που είναι διαθέσιμες το 2023.

15 Καλύτερες Βάσεις Δεδομένων Υπεύθυνων Πωλήσεων B2B για το 2023

SalesIntel

Το SalesIntel είναι ένας πάροχος δεδομένων B2B που εστιάζει στην εξυπηρέτηση πελατών με όλα όσα χρειάζεστε από μια βάση δεδομένων πελατών πωλήσεων – από δεδομένα λογαριασμού έως αριθμούς κινητών τηλεφώνων έως δεδομένα πρόθεσης. Η πρόσθετη και συχνή ανθρώπινη επαλήθευση προσθέτει υψηλή ακρίβεια στα στοιχεία επικοινωνίας των βασικών υπευθύνων λήψης αποφάσεων.

Τα δεδομένα πρόθεσης που τροφοδοτούνται από Bombora σάς βοηθούν να εντοπίσετε δυνητικούς πελάτες που αναζητούν ένα προϊόν ή μια λύση παρόμοια με τη δική σας. Παρακολουθεί τον τύπο περιεχομένου που καταναλώνουν οι δυνητικοί πελάτες σας και ποιος είναι έτοιμος να αγοράσει. Βρείτε δυνητικούς πελάτες ήδη στην αγορά και κλείστε τις προσφορές σας πιο γρήγορα.

Το καλύτερο μέρος του SalesIntel; Εξυπηρέτηση πελατών. Εάν έχετε μια λίστα με υποψήφιους πελάτες που δεν βρίσκονται στη βάση δεδομένων SalesIntel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Έρευνας κατά Απαίτηση για να λάβετε τα δεδομένα που λείπουν σε μόλις δύο ώρες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Το SalesIntel βελτιώνει την αναζήτησή σας και σας επιτρέπει να εστιάσετε στις εταιρείες που αναζητούν και εξερευνούν ενεργά λύσεις παρόμοιες με τις δικές σας.

Επέκταση Chrome RevDriver

Αποκτήστε πρόσβαση σε υπηρεσίες αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο και αποκτήστε αξιοσέβαστα στοιχεία εταιρείας και επικοινωνίας με τη δωρεάν προσθήκη Chrome RevDriver. Καθώς περιηγείστε σε προφίλ, ιστότοπους ή άλλες συνδεδεμένες με την εταιρεία σελίδες του LinkedIn, μπορείτε εύκολα να συλλέξετε πληροφορίες για άτομα και οργανισμούς, προσθέτοντάς τα στη βάση δεδομένων σας.

Κάντε λήψη του RevDriver τώρα

LinkedIn Sales Navigator

Το LinkedIn έχει μεταμορφώσει τον τρόπο επικοινωνίας πάνω από 500 εκατομμυρίων επιχειρηματιών από περισσότερες από 200 χώρες, καθιστώντας το χρήσιμο πόρο ως βάση δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων για οργανισμούς B2B. Το να ξεκινήσετε με τις κοινωνικές πωλήσεις μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι χρήσιμο για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης B2B.

Ενώ το LinkedIn μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο βαθμό για πωλήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το LinkedIn Sales Navigator διαθέτει φίλτρα και δυνατότητες που σας βοηθούν να περιορίσετε την αναζήτησή σας και να προσδιορίσετε το ιδανικό προφίλ πελάτη σας, να αναπτύξετε τη σωστή λίστα πελατών και να ενισχύσετε τις πιθανότητές σας για μετατροπή. Μπορείτε να φιλτράρετε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες στις σχετικές προοπτικές για την επιχείρησή σας.

Γνωστική

Το Cognism είναι ένα εργαλείο ευφυΐας πωλήσεων υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και ανθρώπινη επαλήθευση για την παραγωγή εταιρικών δεδομένων και δεδομένων συμβάντων για νέα εγχειρήματα. Ως πελάτης, έχετε πρόσβαση σε τεχνολογικά στοιχεία, γραφικά, email και αριθμούς κινητών τηλεφώνων, όλα χρήσιμα εργαλεία για μια βάση δεδομένων πελατών πωλήσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εφαρμογή για κινητά και μια επέκταση Chrome, τα οποία είναι απλά στη χρήση. Διατηρούν επίσης λίστες „μη κλήση“ για να αποτρέψουν την ενόχληση οποιουδήποτε πελάτη και να διατηρήσουν τη συμμόρφωση. Θα είστε σε θέση να ελαχιστοποιήσετε τη μη αυτόματη έρευνα, τον διαχειριστή και την κλήση λανθασμένων αριθμών, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή βάσης δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων.

Hunter.io

Το Hunter.io αναζητά πολύτιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πελατών και πελατών. Εισάγοντας το όνομα της εταιρείας, μπορείτε εύκολα να λαμβάνετε διευθύνσεις email εργαζομένων. Το Hunter σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία δημιουργίας δυνητικών πελατών B2B, εντοπίζοντας διευθύνσεις email για τις επαφές που θέλετε να στοχεύσετε.

Παρέχουν υπηρεσίες δημιουργίας δυνητικών πελατών για ανακάλυψη email καθώς και επαλήθευση email. Οι αρχικές σας διευθύνσεις email ενδέχεται να βρίσκονται στον ιστότοπό τους, αλλά πρέπει πρώτα να εγγραφείτε δωρεάν.

Παρέχουν δωρεάν πρόγραμμα και υψηλότερες επιλογές με βάση το πόση παραγωγή δυνητικών πελατών θέλετε να αποδώσετε. Η ευκολία χρήσης και το κόστος τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για την εξέταση της βάσης δεδομένων των πελατών σας.

ZoomInfo

Το ZoomInfo είναι μια πλατφόρμα ευφυΐας πωλήσεων με μια σημαντική βάση δεδομένων δυνητικών πελατών που μπορεί να βοηθήσει τις πωλήσεις σας με τη δημιουργία δυνητικών πελατών, την έρευνα αγοράς και τη δέσμευση με γνώμονα τις γνώσεις. Παρέχει αναλύσεις B2B και δεδομένα εταιρικών επαφών για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη στρατηγική GTM σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στους αριθμούς τηλεφώνου της εταιρείας και στις επιβεβαιωμένες διευθύνσεις email κορυφαίων στελεχών και σε σημαντικές επιχειρηματικές σχέσεις. Οι στοχευμένες λίστες προοπτικών μπορούν να ενισχύσουν την αναζήτηση πωλήσεων και τα ποσοστά μετατροπής. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για πρόσβαση σε δεδομένα όπως απευθείας κλήσεις, δεδομένα πρόθεσης κ.λπ.

Έλεγχος – Καλύτερη εναλλακτική λύση Zoominfo

ClearBit

Το Clearbit παρέχει δεδομένα για επαφές σε περισσότερες από 20 εκατομμύρια επιχειρήσεις από 250 δημόσιες και ιδιωτικές πηγές δεδομένων, καθιστώντας το μια θαυμάσια επιλογή βάσης δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να δείτε ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπο της εταιρείας σας και να βελτιστοποιήσετε τα σήματα πρόθεσης ιστού, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα μηνύματα για την καλύτερη απόκριση σε αυτές τις προοπτικές.

Το Clearbit ενσωματώνεται με την υπάρχουσα στοίβα τεχνολογίας σας για να παρέχει συνεπή, ενημερωμένα δεδομένα στις ομάδες μάρκετινγκ, πωλήσεων και ανάλυσης. Διαθέτουν πολλά εργαλεία για να βελτιώσουν τη δρομολόγηση και τη βαθμολόγησή σας.

Slintel

Η Slintel είναι μια βάση δεδομένων δυνητικών πελατών με περισσότερες από 16 εκατομμύρια εταιρείες και 275 εκατομμύρια προφίλ πελατών. Σας βοηθά να αποκτήσετε μια εικόνα για τις προοπτικές-στόχους σας και να τους προσεγγίσετε. Η διαθεσιμότητα δεδομένων του περιλαμβάνει πληροφορίες επικοινωνίας, έρευνα του κλάδου και πληροφορίες εταιρείας, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες κατά την αναζήτηση.

Το Slintel έχει πολλά εργαλεία και δυνατότητες για να κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. Από την τμηματοποίηση και το φιλτράρισμα δεδομένων, έως τις γνώσεις οδηγιών έως την ενσωμάτωση λογισμικού CRM, θα μπορείτε να επεκτείνετε την προσέγγισή σας στις επαφές και τους δυνητικούς πελάτες σας.

Πλούσια βλάστηση

Η Lusha είναι μια πλατφόρμα παρόχου δεδομένων που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να συνδεθείτε με προοπτικές B2B, μια εξαιρετική επιλογή για μια βάση δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων. Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με πολλές πλατφόρμες CRM και μάρκετινγκ. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά δυνητικού πελάτη και παρακολούθησης απόδοσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.

Στο Lusha, μπορείτε εύκολα να βρείτε έως και 1000 επαφές και επιχειρήσεις σε μία μόνο αναζήτηση και στη συνέχεια να εξάγετε εύκολα τις λίστες υποψήφιων πελατών σας σε CRM ή CSV. Επίσης, ενσωματώνονται με πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Salesforce, Outlook, Gmail, Hubspot και Zoho.

Άνευ ραφής.ai

Το Seamless.ai είναι μια μηχανή αναζήτησης σε πραγματικό χρόνο για πληροφορίες επικοινωνίας B2B, με αριθμούς τηλεφώνου απευθείας κλήσης και διευθύνσεις email για περισσότερες από 157 εκατομμύρια επιχειρήσεις που έχουν πιστοποιηθεί από μια μηχανή AI.

Ως βάση δεδομένων πελατών πωλήσεων, το Seamless.ai παρέχει σχετικά φίλτρα, όπως βιομηχανία, αριθμούς προσωπικού, τεχνολογία και έσοδα. Λειτουργίες ειδοποίησης ειδήσεων και ατόμων για να σας ειδοποιήσουν με ποιους υποψήφιους πελάτες πρέπει να επικοινωνήσετε, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

LeadIQ

Η βάση δεδομένων πωλήσεων του LeadIQ αποτελείται από ανοιχτά δεδομένα (που βρίσκονται σε ιστότοπους εταιρειών και κοινωνικών μέσων), συνεργασίες με πάνω από δώδεκα παρόχους δεδομένων και μια κοινότητα χρηστών που έχουν συνδέσει τα εισερχόμενά τους με την πλατφόρμα.

Το LeadIQ είναι συμβατό με το LinkedIn Sales Navigator και προσφέρει πολλά φίλτρα LinkedIn. Οι προοπτικές μπορούν να προωθηθούν απευθείας σε ένα CRM και να συγκριθούν με άλλες επαφές, προσφέροντας συνεχή ενημέρωση αρχείων και ενσωματώσεις με κορυφαία εργαλεία του κλάδου.

RocketReach

Το RocketReach είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη βάση δεδομένων πελατών πωλήσεων. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό τους, μπορείτε να βρείτε τις διευθύνσεις email, τους αριθμούς τηλεφώνου και τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης των εργαζομένων στις εταιρείες-στόχους σας. Έχουν επίσης μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για την εύρεση δυνητικών πελατών στο LinkedIn και στο Google.

Οι δυνατότητες επικύρωσης, ανάλυσης δυνητικών πελατών και εμπλουτισμού δυνητικών πελατών του RocketReach σάς βοηθούν να αποκτήσετε αποτελεσματικά πληροφορίες για τους δυνητικούς πελάτες και είναι εγγενώς συμβατό με ένα ευρύ φάσμα CRM και εφαρμογών.

Μόλυβδος411

Τα δεδομένα επικοινωνίας από το Lead411 περιλαμβάνουν επαληθευμένους αριθμούς τηλεφώνου απευθείας κλήσης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδοποιήσεις ενεργοποίησης (όπως αλλαγές απασχόλησης, ανάγκες συμμόρφωσης και αλλαγές προϊόντων ή τιμών) και πληροφορίες ευφυΐας δυνητικού πελάτη.

Μια εξαιρετική επιλογή για τη βάση δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων, παρέχει επίσης Bombora Intent Data στην πλατφόρμα της, επιτρέποντας στις ομάδες πωλήσεων να εντοπίζουν εταιρείες και επαφές που αναζητούν ενεργά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, το Lead411 προσφέρει ένα πρόσθετο Chrome για να αναζητήσετε εύκολα τα email και τους αριθμούς τηλεφώνου των υποψήφιων πελατών.

LeadFuse

Το LeadFuze σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε στοιχεία επικοινωνίας για συγκεκριμένα άτομα ή ακόμα και για όλους τους υπαλλήλους σε έναν οργανισμό. Μπορείτε να εισαγάγετε μια πλήρη λίστα επιχειρήσεων και να ανακαλύψετε όλους σε συγκεκριμένα τμήματα εντός αυτών των επιχειρήσεων.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το πρόγραμμα δημιουργίας λιστών τεχνητής νοημοσύνης του LeadFuze, Fuzebot, ώστε να προσθέτει αυτόματα νέους δυνητικούς πελάτες που πληρούν τα κριτήριά σας στη λίστα σας. Προσφέρουν επίσης συνδέσμους με CRM και λύσεις email για την αυτοματοποίηση των προσπαθειών προσέγγισης, με ενσωματώσεις όπως HubSpot, Salesforce, Mailshake, Salesflare, GSuite, PipeDrive και Zapier.

UpLead

Το UpLead παρέχει πάνω από 85 εκατομμύρια επαφές B2B με 50+ φίλτρα αναζήτησης. Στην πλατφόρμα προωθούνται επίσης ένα σύστημα παρακολούθησης τεχνολογίας, εφαρμογές μάρκετινγκ που βασίζονται σε λογαριασμούς και πληροφορίες ευφυΐας ανταγωνιστών.

Οι ενεργοποιήσεις δεδομένων πρόθεσης, ο εμπλουτισμός δεδομένων και η προγνωστική μοντελοποίηση συγκαταλέγονται μεταξύ των χαρακτηριστικών δημιουργίας δυνητικών πελατών και ευφυΐας πωλήσεων, γεγονός που το καθιστά μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών για βάσεις δεδομένων δυνητικών πελατών πωλήσεων B2B.

Συμπερασματικά

Οι βάσεις δεδομένων πελατών B2B πωλήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας έχει πάντα αξιόπιστους δυνητικούς πελάτες.

Με μια λύση όπως το SalesIntel – η οποία παρέχει 95% ακρίβεια δεδομένων επαληθευμένη από τον άνθρωπο, εμφανίζει πληροφορίες λογαριασμού μέσω εκτεταμένων προφίλ και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για αναζήτηση κατά την περιήγηση στον ιστό – η ομάδα σας θα έχει πρόσβαση σε αξιόπιστα και ακριβή δεδομένα.