Χρήση SMS για αποστολή μηνυμάτων εκκίνησης νέου προϊόντος

Χρήση SMS για αποστολή μηνυμάτων εκκίνησης νέου προϊόντος

Januar 26, 2023 0 Von admin

Εκκίνηση α καινουργιο ΠΡΟΪΟΝ ή χαρακτηριστικό είναι μια συναρπαστική στιγμή σε κάθε επιχείρηση. Είτε είστε η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, όπως μήλοή μια επιχείρηση σε κεντρικό δρόμο της μικρής πόλης, που απελευθερώνει α καινουργιο ΠΡΟΪΟΝ είναι βέβαιο ότι θα είναι συναρπαστικό.

Είναι το αποκορύφωμα του ονείρου που έγινε πραγματικότητα μέσα από σκληρή δουλειά, ιδρώτα, δάκρυα, προγραμματισμό, καινοτομία και λίγη τύχη.

Το όραμά σας αξίζει να το δουν και να το ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Το μάρκετινγκ SMS είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε το δικό σας λανσάρισμα νέου προϊόντος μπροστά στον περισσότερο κόσμο και αυξήστε τα έσοδά σας.

Τι είναι το SMS;

Το SMS είναι μια συντομογραφία του πρωτοκόλλου επικοινωνίας που είναι γνωστό ως Υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων. Πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με τα γραπτά μηνύματα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα. Στέλνουμε καθημερινά μηνύματα χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς λειτουργούν όλα αυτά;

Το πρώτο γραπτό μήνυμα ήταν στάλθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μετά τη θεωρητική της εφεύρεση στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Σήμερα, όμως, τα γραπτά μηνύματα έχουν εξελιχθεί.

Πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως το iMessage από μήλο, Rich Communication Service (RCS) από την Google και πολλές άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το Facebook Messenger και το Telegram, οφείλουν όλες την προέλευσή τους στα SMS.

Παρά τις διαφορές τους, όλα χρησιμοποιούν το SMS ως βασικό πρωτόκολλο επικοινωνίας όταν τα δεδομένα δεν είναι διαθέσιμα ή οι μη συμβατές συσκευές στέλνουν μηνύματα η μία στην άλλη. Σήμερα, το SMS είναι το χρυσό πρότυπο ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου και είναι διαθέσιμο σε σχεδόν κάθε κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως.

Επιχειρηματίας στο γραφείο της με το τηλέφωνό της να στέλνει ενημερώσεις για την κυκλοφορία του προϊόντος.

Η αυξημένη διαθεσιμότητα δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τα οικονομικά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας και η προσαρμογή του smartphone από τους περισσότερους καταναλωτές οδήγησαν στο να γίνει η αποστολή μηνυμάτων SMS προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίαςείτε το κείμενο απευθύνεται σε επιχείρηση είτε σε φίλο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε SMS για την κυκλοφορία προϊόντων;

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μάρκετινγκ SMS για όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες, εσωτερικές και εξωτερικές επικοινωνίες, αλλά κυρίως για προωθητικές ενέργειες όπως π.χ λανσαρίσματα νέων προϊόντων.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές στη διάθεσή σας για το μάρκετινγκ σας καινουργιο ΠΡΟΪΟΝσυμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ SMS, email κυκλοφορίας προϊόντων, ή teaser email. Υπάρχουν επίσης τηλεοπτικές διαφημίσεις, διαφημίσεις σε εφημερίδες και περιοδικά, διαφημίσεις στο ραδιόφωνο και μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ πλατφόρμες. Ωστόσο, καμία από αυτές τις επιλογές δεν παράγει τα αποτελέσματα που έχει το μάρκετινγκ SMS..

Καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την κυκλοφορία νέων προϊόντων μπορεί να είναι ωφέλιμο ως συμπλήρωμα στο μάρκετινγκ SMS. Πλήθος SaaS λύσεις λογισμικού, όπως Mailchimpπροσφέρουν εξαιρετική αυτοματοποίηση υπηρεσίες για λίστες email, σχεδιασμός emailκαι ακόμη και πρότυπα για αντίγραφο email και Γραμμές θέματος email.

Ωστόσο, αυτά λειτουργίες δεν δίνουν απαραίτητα email ανακοίνωσης κυκλοφορίας προϊόντος την άκρη πάνω από το SMS. Μπορείτε να βρείτε πολλές από τις ίδιες λειτουργίες με τις υπηρεσίες SMS, όπως π.χ TextSanityκαι το μάρκετινγκ SMS δημιουργεί πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα και αφοσίωση.

Από SMS και email marketing είναι δύο από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις σήμερα, σκεφτήκαμε ότι θα το κάνουμε δίπλα-δίπλα στατιστική ανάλυση και των δύο.

Ανοιχτό ποσοστό

Γράφοντας: 98%

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 20%

Ποσοστό απόκρισης

Γράφοντας: 45%

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 6%

Χρόνος απόκρισης

Γράφοντας: 90 δευτερόλεπτα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 90 Λεπτά

Τα πλεονεκτήματα των γραπτών μηνυμάτων και του μάρκετινγκ SMS πέρα ​​από email marketing είναι ολοφάνερα. Σε κάθε κατηγορία, το μάρκετινγκ SMS υπερέχει email marketing.

Γυναίκα σε ένα γραφείο με υπολογιστή και φορητό υπολογιστή που λαμβάνει μια ενημέρωση κυκλοφορίας προϊόντος.

Στον πραγματικό κόσμο, αυτά τα στατιστικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μήνυμα μάρκετινγκ που αποστέλλεται μέσω κειμένου είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και να εμπλακεί σε αυτό. Αυτό σημαίνει αυξημένες ευκαιρίες πωλήσεων.

Ενώ το email μπορεί να θεωρηθεί ως περισσότερο εντυπωσιακό από SMS, ενσωμάτωση GIF και emojis μπορεί να εμπλουτίσει τα μηνύματα κειμένου σας όσο οποιοδήποτε email.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SMS για να ανακοινώσετε μια κυκλοφορία;

Το μάρκετινγκ SMS είναι πλεονεκτικό για το σύνολο σας στρατηγική μάρκετινγκ. Ας δούμε μερικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε TextSanity και τη δύναμη της αποστολής μηνυμάτων για να αυξήσετε τον ενθουσιασμό σας λανσάρισμα νέου προϊόντος.

Ανακοινώσεις έκδοσης

Το πρώτο βήμα για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος είναι να γνωστοποιήσετε και να δημιουργήσετε δημοσιότητα.

Εκπομπή μηνυμάτων

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό με το μάρκετινγκ SMS είναι μέσω ενός μαζικού μηνύματος κειμένου ή αναμετάδοση. Οι εκπομπές στέλνουν ένα προσαρμόσιμο μήνυμα σε οποιαδήποτε επαφή με μια συγκεκριμένη ετικέτα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτα σε όλες τις επαφές στη βάση δεδομένων επαφών σας με την ετικέτα „εκκίνηση“ για να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνονται στο μήνυμά σας μετάδοσης. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε τη βάση δεδομένων των επαφών σας σε όσες ή λιγότερες ετικέτες χρειάζεστε.

Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε ημερομηνία έναρξης αντίστροφες μετρήσεις, πρώιμη πρόσβαση ή κλεφτή ματιά προσφορές και α πρόσκληση σε δράση στα μηνύματά σας για να δημιουργήσετε ένα αίσθηση του επείγοντος και βοηθήστε σας καινουργιο ΠΡΟΪΟΝ και ημερομηνία κυκλοφορίας ξεχωρίζω.

Καμπάνιες λέξεων-κλειδιών μηνυμάτων κειμένου

Οι καμπάνιες λέξεων-κλειδιών με μηνύματα κειμένου είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Καμπάνιες με λέξεις-κλειδιά επιτρέψτε στις επαφές να συμμετέχουν στην καμπάνια σας.

Για παράδειγμα, ρυθμίστε μια καμπάνια λέξεων-κλειδιών με μηνύματα κειμένου που λέει „Στείλτε το LAUNCH στο 50505 για να λαμβάνετε πληροφορίες προϊόντος σε πραγματικό χρόνο!“ και να το διαφημίσετε εντός και εκτός σύνδεσης. Μόλις οι επαφές στέλνουν τη λέξη στον αριθμό, λαμβάνουν ένα προκαθορισμένο σύνολο άλλων μηνυμάτων (που δημιουργείτε και προσαρμόζετε εσείς) για να κρατήσουν το άτομο αφοσιωμένο.

Πρόσθετα εργαλεία μάρκετινγκ κειμένου

Ο τελικός στόχος είναι να φτάσει ο πελάτης προπαραγγελία ή εγγραφείτε στο δικό σας ενημερώσεις κυκλοφορίας νέων προϊόντων.

Μια γυναίκα όρθια χρησιμοποιώντας το κινητό της τηλέφωνο για να προπαραγγείλει ένα προϊόν.

Μόλις οι πελάτες σας επιλέξουν να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου από την επιχείρησή σας, στείλτε ενημερώσεις και ανακοινώσεις σε αυτούς με καμπάνιες στάγδην μάρκετινγκ κειμένου.

Μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε και να εκτελέσετε πολλές καμπάνιες με διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ κειμένου ταυτόχρονα.

Για παράδειγμα, στείλτε μια μαζική μετάδοση σε κάθε επαφή στη βάση δεδομένων επαφών σας που σας ανακοινώνει λανσάρισμα νέου προϊόντος. Στη συνέχεια, δημιουργήστε πιο προσαρμοσμένα μηνύματα με βάση τα χαρακτηριστικά των πελατών και στείλτε τα σε διαφορετικές ομάδες επαφών με ετικέτα.

Προπαραγγελία συνδέσεις

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ SMS για να στείλετε πελάτες α προπαραγγελία Σύνδεσμος που τους κατευθύνει σε εσάς ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ σελίδα προορισμού. Μέρος του συνόλου σας ψηφιακό στρατηγική μάρκετινγκ θα πρέπει να είναι η διασύνδεση όλων των ψηφιακών σημείων επαφής σας και να επιτρέπεται το καθένα να συμπληρώνει το άλλο.

Για παράδειγμα, το δικό σου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ο ιστότοπος θα πρέπει να σας προωθεί μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ λογαριασμούς και επιλογές εγγραφής για μελλοντικά μηνύματα κειμένου και αντίστροφα. Δημιουργώντας έναν συνδεδεμένο ιστό ψηφιακών σημείων επαφής, αυξάνετε σημαντικά την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ σας και βελτιώνετε την εμπειρία του πελάτη.

Ανεξάρτητα από την έρευνα αγοράς σας πριν από σας λανσάρισμα νέου προϊόντοςμπορεί να είναι ακόμα δύσκολο να μετρηθεί πρόγευμα απαιτήσεις παραγωγής. Προπαραγγελία Οι μετρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και να διασφαλίσουν ότι έχετε αρκετά Νέα Προϊόντα Για πιθανοί πελάτες.

Ειδοποιήσεις μελλοντικής έκδοσης

Αποστολή ειδοποιήσεων μελλοντικής έκδοσης μέσω ειδοποιήσεις push είναι ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να προωθήσετε και να χτίσετε τον ενθουσιασμό σας επερχόμενο προϊόν. TextSanity ενσωματώνει αυτή την ικανότητα στην πλατφόρμα μας, ώστε να είναι εύκολο για την ομάδα σας.

Αν και οι πελάτες σας μπορεί να λατρεύουν να συναλλάσσονται μαζί σας, αν δεν έχουν νέα σας σε λίγο, μπορεί να αγοράσουν ένα παρόμοιο προϊόν κάπου αλλού απλώς και μόνο επειδή ξέχασαν την εμπειρία.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου το όνομα της εταιρείας σας στρατηγική μάρκετινγκ. Ενημερώσεις προϊόντων, νέα χαρακτηριστικάκαι τιμολόγηση λεπτομέρειες είναι σχετικές για προώθηση πριν εκτόξευση. Μερικά από τα πιο κοινά οικιακά ονόματα το κάνουν αυτό, συμπεριλαμβανομένων των Coca-Cola και μήλο.

Προσφορές προώθησης κειμένου

Οι προσφορές προώθησης κειμένου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ενθουσιασμό για έναν λανσάρισμα νέου προϊόντος. Οι καταναλωτές αγαπούν την εξοικονόμηση χρημάτων, ειδικά αν είναι αποκλειστική. Προσφορά πρώιμο πουλί κίνητρα βοηθά στη δημιουργία επισκεψιμότητας προς εσάς νέα ιστοσελίδα και δημιουργήστε ενθουσιασμό για το προϊόν σας.

Ένα τηλέφωνο στην εικόνα που λέει "Άνοιξε".

TextSanity σου επιτρέπει να αγορά νέων προωθητικών προσφορών να αυξηθεί έσοδα και πωλήσεις μέσω εκπομπών, καμπανιών με λέξεις-κλειδιά και καμπάνιες στάγδην.

Πώς αλλιώς μπορεί το SMS να βοηθήσει στην κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος;

Το μάρκετινγκ SMS εμποδίζεται μόνο από το όριο της φαντασίας σας. Εάν μπορείτε να το σκεφτείτε, το μάρκετινγκ SMS μπορεί να το προσφέρει. Αυτό το άρθρο δεν είναι σε καμία περίπτωση μια ολοκληρωμένη λίστα με όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των SMS. Χρησιμοποιήστε το ως σημείο εκκίνησης για να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αναβαθμίσετε το μήνυμα μάρκετινγκ.

TextSanity παρέχει τους πόρους και τα εργαλεία μάρκετινγκ κειμένου που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αύξηση ανοικτές τιμέςποσοστά αφοσίωσης και έσοδα.

Καμπάνια σταγόνας

Καμπάνιες σταγόνας αποτελούν αναπόσπαστο εργαλείο της TextSanity. Πριν από την εφεύρεση των SMS, οι καμπάνιες drip πραγματοποιούνταν μέσω email marketing, καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείουκαι ταχυδρομικά ταχυδρομεία.

Πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους τύπους εκστρατειών στάγδην σήμερα. Ωστόσο, κανένα από τα δύο δεν προσφέρει τα ποσοστά απόδοσης επένδυσης (ROI) του μάρκετινγκ SMS.

Οι καμπάνιες drip στέλνουν μηνύματα στους πελάτες με έναν συγκεκριμένο ρυθμό που καθορίζετε εσείς. Αυτά τα μηνύματα έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν την ευαισθητοποίηση και τον ενθουσιασμό για τη μετατροπή των υποψηφίων πελατών σε πελάτες που πληρώνουν.

Με το μάρκετινγκ SMS, οι καμπάνιες drip ενθαρρύνουν την αφοσίωση και έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας για μετατροπές σε σχέση με άλλες μεθόδους, επιτρέποντάς σας να συλλέγετε περισσότερα δεδομένα για πελάτες από όσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές καμπάνιες.

Ενσωματώσεις

Μας WordPress Η ενσωμάτωση προσθηκών είναι ένας σημαντικός πόρος. Τοποθετώντας γραφικά στοιχεία WordPress στο δικό σας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ στον ιστότοπο, μπορείτε να ξεκινήσετε συνομιλίες ένας προς έναν μέσω μηνύματος κειμένου, να δηλώσετε συμμετοχή πελατών στην πλατφόρμα μάρκετινγκ κειμένου σας ή απλώς να τους στείλετε ένα γρήγορο μήνυμα κειμένου.

Αυτό σας δίνει μια πιο αποτελεσματική διαδρομή προς τη συλλογή δεδομένων πελατών, τη δημιουργία της βάσης δεδομένων πελατών σας, τη λήψη εγκρίσεων συμμετοχής και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Αφού εισαγάγετε το γραφικό στοιχείο, το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες είναι να εισαγάγουν τον αριθμό τηλεφώνου τους. Είναι τόσο εύκολο! Ο αριθμός τους προστίθεται αυτόματα στη βάση δεδομένων των επαφών σας και όλα τα μηνύματα που έχουν ρυθμιστεί για αποστολή θα το κάνουν.

Μια γυναίκα σε μια αποθήκη χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της για να στείλει μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας μια ενοποίηση TextSanity σχετικά με ένα νέο προϊόν.

Η αξία αυτής της ολοκλήρωσης δεν μπορεί να υποτιμηθεί και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η αρμονική σύνδεση των διαφόρων σημείων επαφής σας αυξάνει τις πιθανότητες να μετατρέψετε τους υποψήφιους πελάτες σας σε πελάτες.

Επιπλέον, δημιουργείτε μια πιο ισχυρή, βελτιστοποιημένη εμπειρία πελάτη που βοηθά στην οικοδόμηση της αφοσίωσης στην επωνυμία.

Η κατώτατη γραμμή

Το μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου είναι ο τρόπος του μέλλοντος και οι πελάτες σας εκτιμούν την επιλογή. Κατά την εκκίνηση α καινουργιο ΠΡΟΪΟΝ ή υπηρεσία, είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Η αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Όταν εξετάζετε τους αριθμούς για το μάρκετινγκ SMS, τόσο ως προς την αποτελεσματικότητά του, την απόδοση επένδυσης (ROI) όσο και το πόσο εύκολο είναι να στείλετε το διαφημιστικό σας μήνυμα, ίσως να μην θέλετε να μείνετε άλλη μια μέρα χωρίς αυτό στο χαρτοφυλάκιό σας μάρκετινγκ.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα να ανακαλύψεις όλους τους τρόπους TextSanity ενισχύει το ψηφιακό μάρκετινγκ και βοηθά στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής σας.