Τα καλύτερα χρώματα βαφής Sherwin-Williams (Μια νέα συλλογή)

Τα καλύτερα χρώματα βαφής Sherwin-Williams (Μια νέα συλλογή)

Juni 23, 2022 0 Von admin

Επιτέλους, η Premier Collection του Sherwin Williams είναι εδώ! Ανακαλύψτε τα καλύτερα χρώματα βαφής Sherwin-Williams στην επιμελημένη συλλογή μου από μεγάλους χρωματικούς πίνακες – τώρα διαθέσιμο για αγορά!

Εδώ και χρόνια, λαμβάνω αιτήματα για τη δημιουργία μιας συλλογής σανίδων Sherwin-Williams σε πιο κορεσμένα χρώματα – ακριβώς όπως η συλλογή VIP που είχα για πάντα στον ιστότοπο με τον Benjamin Moore.

Και τώρα, είναι επιτέλους εδώ!

The Sherwin-Williams Premier Collection

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που σας παρουσιάζω 50 από τα καλύτερα, μοντέρνα χρώματα σε επανατοποθέτηση (αυτό είναι κρίσιμο)μεγάλα δείγματα βαφής που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα χρώματα για τους πελάτες σας.

Τάσεις βαφής Sherwin-Williams; Μπορεί να σκέφτεσαι, «Μα Μαρία, νόμιζα ότι μόνο τα ουδέτερα ήταν μοντέρνα;»

Λοιπόν και τα χρώματα έχουν τη στιγμή τους στο προσκήνιο! Και, φυσικά, είναι αλήθεια ότι τα χρώματα είναι πολύ πιο διαχρονικά από τα σημερινά, μοντέρνα ουδέτερα. Απλώς μπαίνουν και βγαίνουν από τη μόδα πολύ πιο αργά από τα trendy ουδέτερα.

Επιμελημένα καλύτερα χρώματα βαφής Sherwin-Williams

Πάρτε το πράσινο χρώμα, για παράδειγμα. Τα πράσινα αβοκάντο είναι trend τα τελευταία 20 χρόνια και τώρα τα πράσινα που είναι πιο επίκαιρα είναι επίσημα μια πιο μπλε απόχρωση. Αυτό σημαίνει ότι τα πράσινα φασκόμηλα, τα πράσινα του δάσους και τα πιο σκούρα μπλε πράσινα είναι και πάλι δημοφιλή.

Ναι, για άλλη μια φορά, επιστρέφουμε στο να βάφουμε πράσινους εξωτερικούς χώρους και ντουλάπια κουζίνας. Ποιος θυμάται την τελευταία φορά που αυτό ήταν trend;

Architectural Digest

Χρειάζομαι μεγάλους βαμμένους χρωματιστούς πίνακες;

Ακόμα είστε στο φράχτη για τους μεγάλους ζωγραφισμένους πίνακες χρωμάτων μου; Μην παίρνετε το λόγο μου για αυτό. Να τι λένε οι άλλοι για αυτούς.

«Δεν θα κουραστώ ποτέ να χρησιμοποιώ τα μεγάλα βαμμένα δείγματά μου σε διαβουλεύσεις

Παίρνω με σιγουριά τους χρωματιστούς μου πίνακες στα σπίτια και ΞΕΡΩ πότε μπαίνω στην πόρτα που θα πάμε, αλλά πρέπει να το σβήσω για μια ώρα! ΕΣΥ το έχεις κάνει! Κάνω περίπου 3 – 5 χρωματικές συμβουλές την εβδομάδα (όχι πολλές), αλλά κάθε μέρος έχει τη δική του περιστροφή και ποτέ δεν κουράζομαι να περνάω από τις σανίδες μου για να βρω τη σωστή εφαρμογή για κάθε σπίτι.

Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για το πάθος σας, την αφοσίωσή σας και την ειλικρίνειά σας που μειώνει τη σπατάλη χρόνου, πράγματα που εξοικονομούν εγωισμό που οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται απαραίτητο να εκφράσουν».

– Αυγή Σ.

Μεγάλοι χρωματιστοί πίνακες Sherwin-Williams

«Δεν είμαι επαγγελματίας διακοσμητής, απλώς ένας άνθρωπος που του αρέσει η διακόσμηση. Συζήτησα για αυτά λόγω του κόστους έναντι του πόσο θα τα χρησιμοποιούσα. Λοιπόν αξίζουν κάθε σεντ!

Όπως εξηγεί η Μαρία, και έχω διαπιστώσει ότι είναι αληθινά τα δείγματα ζωγραφικής στον τοίχο δεν είναι ένας καλός τρόπος για να επιλέξετε χρώμα… και όλα αυτά τα δοχεία δειγμάτων αθροίζονται επίσης. Έχω βάψει πολλά δωμάτια χρησιμοποιώντας αυτές τις σανίδες και λειτούργησε τέλεια!

Δυσκολεύομαι να δω υποτόνους και με βοηθούν πολύ! Θα το συνιστούσα σε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Δεν ξέρω πώς και γιατί ένας επαγγελματίας θα δούλευε χωρίς αυτά!».

– Πάμελα Φ.

«Το να έρθετε σε ένα ραντεβού πελάτη με αυτούς τους πίνακες κάνει τη διαφορά. Δεν χρειάζεται πλέον να εξηγώ γιατί είναι το σωστό χρώμα γιατί μπορούν να το δουν μόνοι τους. Ευχαριστώ Μαρία!»

Άντζελα Σ.

Η Lucy είναι επίσης πολύ χαρούμενη για τους νέους μου πίνακες χρωμάτων, αλλά χαμογελάει μέσα της 🙂

«Από τότε που έκανα την εκπαίδευσή σας, η δουλειά μου στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων δεν ήταν η ίδια…χάρη στους αποκλειστικούς χρωματικούς πίνακες σας 11 x 14.

Οι πελάτες μου ρίχνουν μια ματιά στους μεγάλους χρωματικούς πίνακες και στο πώς χρησιμοποιώ το σύστημά σας για να τους διαφωτίσω σχετικά με τους υποτόνους. Είναι πάντα με δέος και εκπλήσσονται με το πόσο γρήγορα μπορούμε να επιλέξουμε το σωστό χρώμα για τον χώρο τους.

Νιώθουν ενδυνάμωση στο να είναι μέρος της διαδικασίας επίσης επειδή μπορούν πραγματικά να δουν πώς φαίνεται το χρώμα σε μεγάλη μορφή έναντι ενός μικροσκοπικού μικρού τσιπ. Κέρδισα την εμπιστοσύνη των νέων πελατών πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν.»

Σχέδιο Julie KayTrue Color Expert

Ποιους μεγάλους χρωματιστούς πίνακες πρέπει να αγοράσω;

Εάν θέλετε πραγματικά να ακονίσετε τις δεξιότητές σας στον εντοπισμό ουδέτερων αποχρώσεων (και δεν έχετε ακόμη κανέναν από τους μεγάλους ζωγραφισμένους χρωματικούς πίνακες μου), ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ με το BM CORE ή το SW FOUNDATION.

Αυτές οι συλλογές είναι τέλειες, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να εξασκείτε τον εντοπισμό των υποτόνων γύρω σας. Έτσι, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε τον Benjamin Moore ή τον Sherwin Williams, θα θέλετε να ξεκινήσετε πρώτα με οποιαδήποτε από αυτές τις συλλογές.

Ο τροχός ουδέτερου χρώματος είναι πολύ πιο ισχυρός όταν συνδυάζεται με τους μεγάλους βαμμένους χρωματικούς πίνακες. Γι‘ αυτό κάθε συλλογή συνοδεύεται και από έναν ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΡΟΧΟ. Όταν επιλέγετε ένα ουδέτερο, ξεκινήστε με τον τροχό χρώματος για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα υπάρχοντα ουδέτερα στο δωμάτιο.

παραγγελία τροχού ουδέτερου χρώματος

Πώς χρησιμοποιείτε τον τροχό χρώματος με τους χρωματικούς πίνακες; Ξεκινήστε τοποθετώντας τον τροχό χρώματος στα ουδέτερα φινιρίσματα ή στοιχεία του δωματίου. Αφού το περιορίσετε σε μερικούς ουδέτερους τόνους για να μοιάζουν με ταίρι, πάρτε τα χρώματα βαφής από το σύστημά μου σε αυτές τις κατηγορίες υποτόνων για σύγκριση. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε περαιτέρω το σωστό ουδέτερο. Δες αυτο το βιντεο για περισσότερες συμβουλές.

Δείτε τι περιλαμβάνεται στις συλλογές Benjamin Moore Core και Sherwin-Williams Foundation:

  • Οι καλύτερες σύνθετες κρέμες και μπεζ σε ροζ, κίτρινους, πράσινους και χρυσούς υποτόνους.
  • Τα καλύτερα γκρίζ και γκρι με πράσινους, μπλε και βιολετί υποτόνους μαζί με τα καλύτερα taupes.
  • Τα καλύτερα λευκά από ψυχρό μπλε λευκό έως αληθινό λευκό, υπόλευκο και κρεμ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ BEENJAMIN MOORE Ή SHERWIN WILLIAMS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.

Μόλις αποκτήσετε τη συλλογή από επιμελημένα ουδέτερα, προσθέστε τη συλλογή VIP του Benjamin Moore ή την ολοκαίνουργια συλλογή Premier Sherwin-Williams. Έχω επιμεληθεί 50 από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ χρώματα βαφής που θα χρειαστείτε (μαζί με μερικά ακόμη ουδέτερα επίσης) για να κάνετε σύγχρονες και σύγχρονες επιλογές χρωμάτων.

Τα καλύτερα χρώματα βαφής Sherwin-Williams

Έτσι, εάν σκοπεύετε να βάψετε υπνοδωμάτια, μπάνια, νιπτήρες ή ντουλάπια σε χρώμα (αντί για ουδέτερο), οι συλλογές BM VIP ή SW PREMIER περιλαμβάνουν 50 δοκιμασμένα και αληθινά χρώματα βαφής. Η επιλογή του σωστού χρώματος είναι πολύ πιο εύκολη (ειδικά όταν προσπαθείτε να πουλήσετε ένα χρώμα στον πελάτη σας) επειδή μπορείτε να το δείτε σωστά σε σχέση με ένα μικροσκοπικό δείγμα βαφής.

Ένα μεγάλο ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ δείγμα χρώματος ΔΕΝ θα δείξει με ακρίβεια πώς αλλάζει το χρώμα στο φως. Πρέπει να είναι ΒΑΜΜΕΝΟ για να γίνει σωστά.

Όλοι οι μεγάλοι βαμμένοι έγχρωμοι πίνακές μου είναι φτιαγμένοι με πραγματική βαφή σε 11×14″ υψηλής ποιότητας 18 pt. χαρτοφυλάκιο. Αυτά είναι πιο ευέλικτα από τα δείγματα αποφλοίωσης και κολλήματος, επειδή είναι αρκετά ανθεκτικά για να μετακινούνται για να δείτε πώς σχετίζεται το χρώμα με τα πάντα στο δωμάτιο.

Επιλογή χρώματος βαφής με μεγάλα βαμμένα δείγματα

ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνει την επιλογή χρώματος πιο εύκολη και, αυτή η επένδυση θα σας κρατήσει πολλά, πολλά χρόνια.

SW Premier Collection

Πάρε το δικό σου εδώ

Πρόσφατα κάναμε μια μεγάλη ανακαίνιση και οι συμβουλές σας, οι οδηγίες της τάξης και τα μεγάλα βαμμένα δείγματα με βοήθησαν να το κάνω υπέροχο! Δάπεδα Hickory, λευκά ντουλάπια, άσπρα πιτσιλίσματα, απλοί λευκοί/γκρι πάγκοι. Ακόμη και όταν οι εργολάβοι/πωλητές προσπάθησαν να με κάνουν να αλλάξω σε κάτι πιο «ενδιαφέρον», ήξερα να κρατήσω τη θέση μου. Χαμογελώ κάθε φορά που μπαίνω μέσα.

Με τους μεγάλους πίνακες δειγμάτων σας, μπόρεσα να βοηθήσω φίλους να κάνουν καλές επιλογές βαφής. Δεν έχω καμία επιθυμία να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, αλλά είναι ωραίο να έχω τη γνώση για να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί.

-Ομοφυλόφιλος

ΝΕΟΣ εδω? Ξεκινήστε να μαθαίνετε πώς το σύστημά μου διευκολύνει το χρώμα και βρείτε μια λίστα με ολόκληρη τη συλλογή μου με χρώματα βαφής στα eBook μου που πωλούνται εδώ.

Σχετικές αναρτήσεις:

Η μαγεία πίσω από το σωστό χρώμα

Αποκτήστε αυτοπεποίθηση αμέσως

Η ομάδα της Μαρίας μοιράζεται τις συμβουλές για το αγαπημένο της χρώμα