Συλλέξτε αριθμούς τηλεφώνου πιο εύκολα με το SMS Marketing

Συλλέξτε αριθμούς τηλεφώνου πιο εύκολα με το SMS Marketing

Januar 23, 2023 0 Von admin

Συλλεγμένα δεδομένα ωθεί και τροφοδοτεί το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα.

Πριν από την εφεύρεση του Διαδικτύου και του smartphone, οι έμποροι βασίζονταν στις στρατηγικές τους στην τοποθεσία, το φύλο και την ηλικία. Οι διαφημιστές στόχευαν συγκεκριμένες γεωγραφικές αγορές μέσω κυρίως τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και έντυπων διαφημίσεων.

Ωστόσο, το μάρκετινγκ σήμερα περιλαμβάνει συλλογή και ανάλυση τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων και συμπεριφοράς πελατών, τα οποία οι αναλυτές χρησιμοποιούν για να προσαρμόσουν και να στοχεύσουν το μάρκετινγκ σε συγκεκριμένα καθορισμένες ομάδες. Συλλογή δεδομένων είναι το υπέρτατο εργαλείο για αποτελεσματικό μάρκετινγκ

Γιατί είναι ζωτικής σημασίας η συλλογή αριθμών τηλεφώνου για το μάρκετινγκ;

Οι αριθμοί τηλεφώνου είναι μια κρίσιμη μέτρηση δεδομένων για μια επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ. Η συλλογή αυτών των αριθμών είναι ευκολότερη από ποτέ με την έλευση των ψηφιακών γραπτών μηνυμάτων SMS, όπως αυτό που προσφέρει TextSanity.

Αν είσαι ανάπτυξη στρατηγικής μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για να προσεγγίζει μια συγκεκριμένη ομάδα πελατών με βάση τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές τους, τις συνήθειες αγορών στο διαδίκτυο και κύλισης και άλλα σύνολα δεδομένων, χρειάζεστε μια μέθοδο επικοινωνίας μαζί τους. Αυτή η επικοινωνία εξυπηρετεί καλύτερα τους στόχους μάρκετινγκ σας όταν συλλέγετε πρόσθετα δεδομένα και παρατηρείτε συνήθειες αφοσίωσης.

Λόγω της ευρείας αποδοχής της αποστολής γραπτών μηνυμάτων SMS για επιχειρήσεις, η αποστολή εκστρατειών μάρκετινγκ μέσω μηνυμάτων κειμένου είναι κάτι που σίγουρα θα αποφέρει θετικό αποτέλεσμα.

Συλλέξτε αριθμούς τηλεφώνου χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου.

Ωστόσο, εάν στέλνετε ένα διαφημιστικό μήνυμα κειμένου, χρειάζεστε μια λίστα ατόμων στα οποία θα το στείλετε, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε τα ψηφία τους.

Η δημιουργία μιας λίστας επαφών είναι εύκολη

Η συλλογή δεδομένων κυριαρχεί και η δημιουργία μιας λίστας επαφών για μελλοντικές καμπάνιες μάρκετινγκ είναι ευκολότερη από ποτέ, χάρη στο μάρκετινγκ SMS και την αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε επιχειρήσεις.

Δεδομένου ότι η φύση των επαγγελματικών γραπτών μηνυμάτων απαιτεί τη χρήση αριθμών τηλεφώνου και των χρηστών να ενεργοποιήστε τη λήψη μηνυμάτων κειμένουη συλλογή αυτών των δεδομένων αριθμού κινητού είναι απλή.

5 τρόποι για να δημιουργήσετε επαφές με SMS

Ας δούμε πέντε μεθόδους για τη δημιουργία του αριθμού των συνδρομητών σας και τη συλλογή αριθμών τηλεφώνου με SMS.

1. Καμπάνιες λέξεων-κλειδιών μηνυμάτων κειμένου

Γραπτό μήνυμα καμπάνιες με λέξεις-κλειδιά είναι το ψωμί και το βούτυρο του μάρκετινγκ SMS και των επιχειρηματικών μηνυμάτων. Οι καμπάνιες λέξεων-κλειδιών ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και την αφοσίωση των χρηστών και ανταποκρίνονται αυτόματα στις εισροές των χρηστών με πρόσθετες λέξεις-κλειδιά.

Αυτές οι καμπάνιες μπορούν τελικά να προτρέψουν τη δέσμευση με έναν εξωτερικό σύνδεσμο για να τις κατευθύνει στον ιστότοπό σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή σε κάποιο άλλο ψηφιακό σημείο επαφής. Ένας σύνδεσμος όπως αυτός μπορεί επίσης να κατευθύνει τον πελάτη στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Φόρμες Ιστού μάρκετινγκ κειμένου

Δημιουργία μάρκετινγκ κειμένου webform είναι ένας άλλος τρόπος για να συλλέξετε το πολύ σημαντικό opt-in, καθώς και πρόσθετα δεδομένα, όπως όνομα, τηλέφωνο και email. Οι φόρμες ιστού μπορούν να μεταβούν οπουδήποτε μπορεί να πάει ένας σύνδεσμος, όπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε έναν ιστότοπο της εταιρείας.

Όταν ανοίξει, μια φόρμα ιστού εμφανίζει πληροφορίες για την επιχείρησή σας και ζητά από τις επαφές να επιλέξουν να λαμβάνουν μηνύματα από εσάς.

Χρησιμοποιήστε φόρμες ιστού μάρκετινγκ κειμένου για τη συλλογή αριθμών τηλεφώνου.

3. Διοχέτευση επαφών από άλλα κανάλια μάρκετινγκ

Η καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ περιλαμβάνει και αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα σημεία επαφής σας, είτε ψηφιακό είτε φυσικό. Ο συνδυασμός όλων των ευκαιριών σας και η διασφάλιση ότι λειτουργούν με συνοχή θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά μετατροπών σας.

Ως εκ τούτου, διοχέτευση επαφών Από αυτά τα άλλα σημεία επαφής, όπως το Facebook, το Instagram και τον ιστότοπό σας, μέχρι το μάρκετινγκ SMS και την επαγγελματική αποστολή μηνυμάτων αξιοποιεί τις δυνατότητες και τη δύναμη της αποστολής μηνυμάτων μέσω κοινωνικών μέσων και της έντυπης διαφήμισης.

4. Προσφέρετε Αποκλειστικά Προνόμια

Η πιο δοκιμασμένη και δοκιμασμένη μέθοδος συλλογής δεδομένων πελατών για μάρκετινγκ SMS και αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι η προσφορά αποκλειστικά προνόμια για εγγραφή Όταν προσφέρετε σε δυνητικούς συνδρομητές ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικά προνόμια, ενθαρρύνετε τη συμμετοχή στα μηνύματα κειμένου SMS.

Η προσφορά αυτών των εκπτώσεων μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε ένα μικρό κέρδος από κάθε πώληση που πραγματοποιείτε, αλλά τα δεδομένα που συλλέγετε έχουν πιθανές χρήσεις για μελλοντικό μάρκετινγκ και αξίζουν τη θυσία. Επιπλέον, η προσφορά αυτών των αποκλειστικών προνομίων και η συλλογή αυτών των δεδομένων σημαίνει ότι πραγματοποιείτε επιπλέον πωλήσεις και αυξάνετε τα έσοδά σας.

5. Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση WordPress του TextSanity

TextSanity’s Ενσωμάτωση WordPress στον ιστότοπό σας αυξάνει σημαντικά τις ευκαιρίες σας για συλλογή δεδομένων πελατών και αριθμών κινητών τηλεφώνων πελατών. Η ενσωμάτωση του WordPress κάνει επίσης τη διαδικασία απλή και εύκολη για τον πελάτη.

Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση του WordPress του TextSanity είναι ένας πολύ καλός τρόπος συλλογής αριθμών τηλεφώνου.

Η προσθήκη WordPress σάς προσφέρει πολλά διαφορετικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους πελάτες να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν αναδυόμενα παράθυρα, banner και chatbots που ζητούν από τους πελάτες να εισάγουν τα δεδομένα τους. Δοκιμάστε να συνδυάσετε αυτά τα εργαλεία με ειδικές προσφορές και αποκλειστικά προνόμια ως ανταμοιβή για να το κάνετε.

Τι πρέπει να θυμάστε κατά τη δημιουργία της λίστας επαφών σας

Η δημιουργία της λίστας μάρκετινγκ κειμένου είναι μια συναρπαστική εργασία για εσάς και την ομάδα σας. Όσο μεγαλύτερη γίνεται η λίστα σας, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μπροστά σε περισσότερους ανθρώπους. Απλώς θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές όταν φτιάχνετε τη λίστα σας.

Συμμορφωθείτε με Νόμους και Κανονισμούς

Υπάρχουν διάφορα ομοσπονδιακούς νόμους έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα συμφέροντα απορρήτου των πελατών. Κατανόηση αυτών των νόμων και η διατήρηση των επιχειρηματικών πρακτικών σας σε συμφωνία με αυτές είναι απαραίτητη. Οι συνέπειες για να μην το κάνετε αυτό μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές, πέρα ​​από την καταστροφή της δημόσιας εικόνας της επωνυμίας σας.

Εδώ είναι ένα εύκολο στην παρακολούθηση οδηγός αρχαρίων για τους νόμους για τα μηνύματα κειμένου για μάρκετινγκ διαθέσιμο για την αναθεώρησή σας.

Μην στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα

Το χειρότερο πράγμα για την εταιρεία και το εμπορικό σήμα σας είναι όντας spammer με την αποστολή περιττών μηνυμάτων σε πελάτες.

Η αποστολή περιττών μηνυμάτων σε αριθμούς τηλεφώνου που έχετε συλλέξει είναι ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Οι πελάτες που σας βλέπουν ως ενοχλητικό και απρόσκλητο επισκέπτη στα εισερχόμενά σας πάντα εξαιρούνται από τη λήψη μηνυμάτων κειμένου από εσάς. Αυτό είναι το αντίθετο από τον στόχο που πιθανότατα έχετε για τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ.

Υπάρχουν μερικά εύκολα βήματα για να διασφαλίσετε ότι οι πελάτες σας δεν θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την επωνυμία και την εταιρεία σας ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να διαβάσετε για το βέλτιστες πρακτικές για το μάρκετινγκ SMSώστε να αποφύγετε την κατά λάθος απώλεια πελατών.

Η κατώτατη γραμμή

Η συλλογή δεδομένων πελατών και αριθμών κινητών τηλεφώνων πελατών βελτιώνει σημαντικά τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ. Η ενσωμάτωση του μάρκετινγκ SMS και των επιχειρηματικών μηνυμάτων στη στρατηγική μάρκετινγκ σας αποφέρει αποτελέσματα που δεν φανταζόσασταν ποτέ πιθανά.

Το να έχεις την πολυτέλεια να προσαρμόζεις τα μηνύματά σου όσο θέλεις είναι ανεκτίμητο. Με TextSanity’s Η ψηφιακή πλατφόρμα, η προσαρμογή των μηνυμάτων και η προσαρμογή τους στη φωνή της επωνυμίας σας είναι εξαιρετικά εύκολη.

Ως κεράσι από πάνω, θα παρέχετε επίσης στους πελάτες σας ένα τρόπο επικοινωνίας που προτιμούν μέσω φωνητικών κλήσεων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμη και έντυπων μηνυμάτων.

Σε όλους μας αρέσει να στέλνουμε μηνύματα, τόσο πολύ που έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε μεταξύ μας κυρίως μέσω γραπτών μηνυμάτων. Ενημερώστε την εταιρεία σας με την εποχή! Η εισαγωγή της εταιρείας σας στον κόσμο του μάρκετινγκ SMS αυξάνει τα έσοδα και τα κέρδη, εκσυγχρονίζει τις προσπάθειες μάρκετινγκ και κάνει την ομάδα στρατηγικής σας πιο αποτελεσματική από ποτέ.

Η στρατηγική των μηνυμάτων σας μετά τη συλλογή αριθμών τηλεφώνου είναι απαραίτητη.

Συνδεθείτε μαζί μας σήμερα, και η ομάδα μας θα χαρεί να συζητήσει όλα τα διάφορα εργαλεία που προσφέρει η πλατφόρμα μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το ξεκίνημα με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS πιο εύκολο από ό,τι φανταζόσασταν ποτέ.