Ρωτήστε τη Μαρία: Πώς μπορώ να διακοσμήσω την εντοιχισμένη τραπεζαρία μου;

Ρωτήστε τη Μαρία: Πώς μπορώ να διακοσμήσω την εντοιχισμένη τραπεζαρία μου;

Juni 30, 2022 0 Von admin

David Jiminez

Σήμερα σκέφτηκα ότι θα είχαμε ένα μικρό μάθημα styling γιατί όταν όλα τα άλλα αποτύχουν και δεν μπορείς να ζωγραφίσεις γιατί καλλωπίζοντας-άλλες-περιοχές-του-σπιτιού-σας-λίστα είναι μακρύ, τα αξεσουάρ είναι ό,τι χρειάζεστε για να αποσπάσετε την προσοχή από τα χρώματα που δεν σας αρέσουν. Εντάξει, εδώ είναι η ερώτηση ενός από τους κομψούς αναγνώστες μου:

«Αυτά τα εντοιχισμένα ήταν στο σπίτι μας όταν τα αγοράσαμε. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι φανταστικός, ωστόσο δυσκολεύομαι πολύ να τα „στυλήσω“. Ο άντρας λέει ότι δεν μπορώ να τα βάψω (κάποια μέρα θα το κάνω, αλλά έχω ψηλότερα βουνά να ανέβω αυτή τη στιγμή)
Χρειάζομαι οπωσδήποτε λάμπες!!!!
Αν και με τα επάνω ντουλάπια εγκατεστημένα, το διάκενο είναι μικρότερο από 17”. Δοκίμασα μια μίνι λάμπα αλλά φαίνεται τόσο λυπηρό! Τι είδους λάμπες θα φαινόταν «σωστό» εδώ;»

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε κάποιο styling για να αποσπάσει το βλέμμα από το ροζ μπεζ πλακάκι και τα πράσινα γκρι ντουλάπια. Δεδομένου ότι ο πάγκος laminate θα κάνει πάντα αυτόν τον μύλο να μοιάζει σαν να είναι μέρος της κουζίνας και ποτέ σαν να μην ανήκει σε τραπεζαρία, η πρώτη ιδέα που μπορεί να δοκιμάσω είναι το ψεύτικο φινίρισμα ή ακόμα και να το βάψω στο ίδιο χρώμα με το τραπέζι φαγητού. Σε τελική ανάλυση, αυτός δεν θα είναι ένας πολύ χρησιμοποιημένος πάγκος, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει.

Η λάμπα είναι η σωστή ιδέα αλλά χρειαζόμαστε λίγο μεγαλύτερο. Θα μπορούσαμε επίσης να προσθέσουμε λίγη λευκή κουρτίνα εδώ με λευκά πιάτα παρόμοια με αυτή τη φωτογραφία έμπνευσης (παρακάτω).

Πηγή εικόνας | Λάμπα | Λευκές πιέτες με τσιμπήματα

Αν θέλετε να εμπνεύσετε στυλ για αυτόν τον μπουφέ, David Jiminez Studio Η τροφοδοσία είναι ένα καλό μέρος για να κοιτάξετε:

Χρειαζόμαστε μερικά ψεύτικα λουλούδια, ένα βάθρο μπολ με ψεύτικα λεμόνια, ένα πιάτο σερβιρίσματος και/ή ένα μικρό έργο τέχνης στηριγμένο στο πίσω μέρος.

Ο σταθμός καφέ στο στούντιο μου χρειαζόταν λίγη αγάπη, επιπλέον του ότι υπάρχει ένα σπασμένο κομμάτι στο πλαίσιο του παραθύρου (αυτό το παράθυρο ανακυκλώθηκε από άλλο έργο).

Στήριξα ένα έργο τέχνης για να κρύψω το πλαίσιο, πρόσθεσα ένα δίσκο με κούπες και άλλα αντικείμενα, και ένα φωτιστικό (φυσικά) και μερικά άλλα αξεσουάρ που είχα γύρω από το σπίτι (κάτω).

Η αγκαλιά μου από αγκινάρα ήταν τιρκουάζ και δεν ταίριαζε πια, οπότε την έβαψα με σπρέι χρυσό.

Λατρεύω τις καθαρές ρωμαϊκές αποχρώσεις μου, φιλτράρουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα φωτός.

Το styling δεν τελειώνει με το φωτιστικό αλλά αυτό είναι σίγουρα μια καλή αρχή! Ελπίζω αυτό να σας εμπνεύσει να κάνετε αυτή την περιοχή υπέροχη!

Η Terreeia και εγώ πετάμε για Λος Άντζελες σήμερα, στείλτε μας μερικές καλές δονήσεις για να φτάσουμε στην πτήση μας εδώ στο Σιάτλ! Το πιο πρόσφατο βίντεο μου κυκλοφόρησε, μέρος 5 στους 10 Τρόπους για Αμέσως Ραντεβού με τη νέα σας σειρά κατασκευής στο Instagram εδώ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Λατρεύω αυτό το hot tip για να παρακολουθείς τα χρώματα των χρωμάτων:

Σχετικές αναρτήσεις:

10 απαραίτητες στυλ για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας το συντομότερο δυνατό

Πώς οι σανίδες κοπής έσωσαν αυτήν την κουζίνα; Πριν μετα

Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα δοχεία καφέ σας (πριν και μετά)