Πώς να ρυθμίσετε τα μηνύματα „Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας“.

Πώς να ρυθμίσετε τα μηνύματα „Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας“.

Januar 23, 2023 0 Von admin

Η ευγνωμοσύνη είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό κάθε αμοιβαία επωφελούς σχέσης. Το να δείχνεις ευγνωμοσύνη είναι εξίσου κρίσιμο στο επιχειρηματική και πελατειακή σχέση.

Εξαρτάτε από τους πελάτες σας για να ευδοκιμήσουν και να επιβιώσουν ως επιχείρηση, και αυτοί εξαρτώνται από εσάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θέλουν και χρειάζονται.

Και τα δύο μέρη σε αυτή τη σχέση επωφελούνται από την αμοιβαία ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση για ό,τι παρέχει το καθένα. Όταν οι πελάτες γνωρίζουν ότι τους εκτιμάτε, συχνά επιστρέφουν στην επωνυμία σας για χρόνια.

Τι είναι το μήνυμα ευχαριστιών για την αγορά σας;

Η αποστολή ενός μηνύματος «ευχαριστώ για την αγορά σας» αφού ένας πιστός πελάτης αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι ο τρόπος να δείξετε ευγνωμοσύνη. Είναι ένα μικρό «ευχαριστώ» που σας εμπιστεύτηκαν τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο. Όταν εκφράζετε ευγνωμοσύνη για μια πρόσφατη αγορά, ενθαρρύνει τους νέους και τους πελάτες που επιστρέφουν να επιστρέψουν και να σκεφτούν θετικά για την επωνυμία σας.

Το να ευχαριστούμε τους πελάτες μετά την αγορά δεν είναι κάτι υποχρεωτικό. Στην πραγματικότητα, δεν ευχαριστεί κάθε μικρή επιχείρηση ή μεγάλη εταιρεία τους πελάτες μετά από μια αγορά.

Ωστόσο, αυτό κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την ευγνωμοσύνη προς τους πελάτες σας. Η μη αποστολή ενός μηνύματος ευγνωμοσύνης μπορεί να μην απομακρύνει έναν πελάτη για πάντα, αλλά δείχνει έλλειψη φροντίδας για αυτόν και την επιχείρησή του.

Στείλτε μηνύματα ευχαριστώ για την αγορά σας για να προσελκύσετε πελάτες.

Έχοντας κατά νου τη διαδικασία σκέψης του πελάτη σας, φανταστείτε τι κάνει η αποστολή ενός ουσιαστικού μηνύματος μετά την αγορά για μελλοντικές ευκαιρίες. Μπορείτε να επαναφέρετε επαναλαμβανόμενους πελάτες με κάτι τόσο απλό όσο μια γνήσια ευγνωμοσύνη μετά το ταμείο.

Γιατί τα ευχαριστήρια μηνύματα αποτελούν σημαντικό μέρος της εμπειρίας του πελάτη;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να στέλνετε ευχαριστήρια μηνύματα

­

  • Ενισχύουν τις πωλήσεις και τη διατήρηση.
  • Παρέχουν σε εσάς και την ομάδα μάρκετινγκ εξατομικευμένο μάρκετινγκ προσαρμοσμένο σε μεμονωμένους πελάτες
  • Έρχονται με μειώσεις κόστους για την εύρεση νέων προοπτικών και μετατροπών.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός λόγος για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες είναι απλώς επειδή το να δείχνεις ευγνωμοσύνη είναι το σωστό. Αυτή η μικρή χειρονομία σημαίνει πολλά για το άτομο που τη δέχεται. Αν είμαστε ειλικρινείς, θα σημαίνει εξίσου πολλά και για εσάς.

Ενισχύστε τις πωλήσεις και τη διατήρηση με ένα ευχαριστήριο email ή μήνυμα κειμένου

Η αποστολή μηνυμάτων ευγνωμοσύνης μετά την πραγματοποίηση αγορών από τους πελάτες ενισχύει τις μελλοντικές σας πωλήσεις και σας βοηθά να διατηρήσετε τους υπάρχοντες πελάτες. Ως εκ τούτου, μειώνετε την απώλεια πελατών ενώ δημιουργείτε μια συμμαχία πελατών που στέκονται πίσω από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Όπως αναφέραμε, οι πελάτες συνήθως αγοράζουν από εταιρείες με επίκεντρο τα καλύτερα συμφέροντά τους. Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο εκκίνησης για να δείξετε την αφοσίωσή σας στην ικανοποίησή τους από τα μηνύματα ευγνωμοσύνης.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας, τα κείμενα είναι ένας τρόπος να δείξετε ευγνωμοσύνη στους πελάτες σας.

Εξατομικευμένο μάρκετινγκ σε όλο το ταξίδι του πελάτη

Η αποστολή ευχαριστητικών μηνυμάτων στους καταναλωτές επιτρέπει επίσης στην ομάδα μάρκετινγκ περαιτέρω εξατομίκευση Η επιχειρηματική σας καμπάνια αποστολής μηνυμάτων SMS και μάρκετινγκ SMS στο σύνολό της.

Για παράδειγμα, η αποστολή ενός ευχαριστήριου μηνύματος σε έναν πρώτο πελάτη από μόνο του είναι μια σταθερή κίνηση. Ωστόσο, η προσθήκη του ονόματος του πελάτη στο κείμενο είναι ακόμη καλύτερη.

Αυτή η λίγη επιπλέον προσοχή στη λεπτομέρεια κάνει τις συναλλαγές μαζί σας πιο προσωπικές. Μπορεί να ανοίξει πόρτες για την οικοδόμηση σχέσεων και να κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν στο μέλλον. Όταν οι πελάτες αναπτύσσουν αυτές τις σχέσεις με επωνυμίες σαν τη δική σας, αφοσιώνονται στο όνομα της εταιρείας σας — και όλα αυτά επειδή κάνατε το παραπάνω μίλι και τους αναγνωρίσατε ως πολύτιμους πελάτες.

Η ευγνωμοσύνη στους πελάτες αυξάνει την ανάπτυξη

Η αυξημένη διατήρηση πελατών και η μειωμένη απώλεια πελατών συμβάλλουν στην αύξηση της ανάπτυξης ως εταιρείας όσον αφορά τα έσοδα και τα κέρδη.

Όπως θα συζητήσουμε παρακάτω, το μάρκετινγκ σε υπάρχοντες πελάτες είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό από το μάρκετινγκ σε νέους πελάτες. Ως εκ τούτου, η διατήρηση των πελατών είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα.

Μειωμένο κόστος για την απόκτηση πελατών

Δεδομένου ότι το μάρκετινγκ σε νέους πελάτες είναι πολύ πιο ακριβό και λιγότερο αποτελεσματικό από το μάρκετινγκ σε υπάρχοντες πελάτες, η διατήρηση των πελατών και η αποτροπή τους από την παροιμιώδη πίσω πόρτα είναι μια άλλη κορυφαία προτεραιότητα στην επιχείρηση.

Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα αγοράς που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διατηρούν πελάτες.

Τα μηνύματα ευγνωμοσύνης βοηθούν πολύ στην επίτευξη αυτού του στόχου. Αυτό συμβαίνει επειδή αναγνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι κάθε πελάτης για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και βιωσιμότητα της εταιρείας σας.

Χωρίς τους πιστούς πελάτες σας, η εταιρεία σας πιθανότατα δεν θα αντέξει. Το όνειρο που έχετε οικοδομήσει και όλοι οι στόχοι και τα ορόσημα που έχετε επιτύχει δεν θα υπήρχαν χωρίς τη βάση πελατών σας.

Η αναγνώριση αυτής της αλήθειας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας.

Πώς μπορούν τα ευχαριστήρια μηνύματα να αλλάξουν το μάρκετινγκ SMS;

Η αλλαγή της εστίασής σας στο μάρκετινγκ από τις πωλήσεις στην ευγνωμοσύνη μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το τοπίο και τον τόνο του μάρκετινγκ SMS.

Το να γίνετε γνωστός ως εταιρεία που εκτιμά τους πελάτες θα σας δώσει ένα απόλυτο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών που δεν αφιερώνουν χρόνο ή προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Πώς να γράψετε ένα ευχαριστήριο μήνυμα με ένα προσωπικό άγγιγμα

Κατανοούμε ότι το να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσουμε ή ακόμα και πώς να ξεκινήσουμε καμπάνιες SMS που εστιάζουν στην ευγνωμοσύνη και την εκτίμηση των πελατών, μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά υποσχόμαστε ότι δεν είναι. Θα είστε ευγνώμονες που κάνατε τα βήματα για να το κάνετε.

Υπάρχουν τέσσερις απλοί τρόποι αποστολής επακόλουθων ευχαριστητηρίων μηνυμάτων μέσω καμπανιών SMS. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν το αίτημα αφοσίωσης μέσω περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες, την προσφορά αποκλειστικών προνομίων, εκπτώσεων και κουπονιών, την ενθάρρυνση επαναλαμβανόμενων εργασιών και αγορών και την πρόσκληση πελατών να διαδώσουν τη λέξη για την εταιρεία, τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας, τα μηνύματά σας προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στις προσπάθειες μάρκετινγκ sms.

Ζητήστε την αφοσίωση ή το περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη (UGC)

Μην ντρέπεστε — αυτό είναι το μάθημα που διδάσκεται από αυτό το εξαιρετικό παράδειγμα ευχαριστήριου μηνύματος SMS.

Μην φοβάστε να ζητήσετε αφοσίωση ή σχόλια πελατών. Τουλάχιστον, ενθαρρύνετε τη δέσμευση από έναν ικανοποιημένο πελάτη ζητώντας μια θετική κριτική. Η αφοσίωση είναι ο τελικός στόχος των καμπανιών μάρκετινγκ SMS για καλό λόγο — θέλετε ο πελάτης να επιστρέψει για περισσότερα.

Στείλτε καμπάνιες λέξεων-κλειδιών για να δείξετε την ευγνωμοσύνη στους πελάτες σας και στη συνέχεια να ενθαρρύνετε την αφοσίωση. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να αφήσετε το άτομο να συμμετάσχει σε μια φόρμα ιστού, να εγγραφεί σε μια εκδήλωση ή να μεταβεί σε μια εξωτερική σελίδα προορισμού, όπως ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου ή οι λογαριασμοί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε μία από αυτές τις στρατηγικές θα κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν μετά την πρώτη αγορά.

Προσφέρετε έναν κωδικό έκπτωσης ή κουπονιού

Η προσφορά εκπτώσεων, κουπονιών και αποκλειστικών προνομίων σε πελάτες που επιλέγουν να λαμβάνουν μηνύματα κειμένου από την επιχείρησή σας μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμη. Αυτά τα προνόμια ενθαρρύνουν τη δέσμευση και την επανάληψη των εργασιών και παρέχουν ανταμοιβές εκτίμησης των πελατών. Στο copywriting SMS, μπορεί να βρείτε αυτές τις προσφορές γραμμένες ως «Μια ανταμοιβή ως ένα μικρό δείγμα της εκτίμησής μας» ή «Ευχαριστώ! Ορίστε έκπτωση X τοις εκατό στην επόμενη αγορά σας.»

Το TextSanity κάνει Η ρύθμιση αυτών των αποκλειστικών προνομίων είναι εύκολη. Απλώς αναπτύξτε το προνόμιό σας, επιλέξτε το κοινό-στόχο σας, προγραμματίστε το μήνυμα και τελειώσατε.

Ξεκινήστε την επόμενη παραγγελία τους με ένα email μετά την αγορά

Μην ντρέπεστε να ενθαρρύνετε τους υπάρχοντες πελάτες σας να κάνουν επιπλέον αγορές. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συνδυάσετε την αποστολή μηνυμάτων ευγνωμοσύνης με την ενθάρρυνση των πελατών να επιστρέψουν. Δεν πιέζετε τους πελάτες να αγοράσουν — απλώς δίνοντάς τους μια ευγενική ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείχνετε στον πελάτη ότι τον εκτιμάτε μέσω ευχαριστητικών μηνυμάτων σε συνδυασμό με κουπόνια ή αποκλειστικά προνόμια για μελλοντικές αγορές. Ταυτόχρονα, σκοτώνεις τρία πουλιά με μια πέτρα δείχνοντας την εκτίμηση των πελατών, επιβραβεύοντας τις προηγούμενες αγορές και ενθαρρύνοντας μελλοντικές αγορές.

Σε αυτό το σενάριο, όλοι είναι νικητές. ο πελάτης λαμβάνει έκπτωση και αισθάνεται ότι τον εκτιμούν και η εταιρεία σας έχει αυξημένες πωλήσεις.

Ενθαρρύνετε το μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα

Η παραπομπή είναι μια από τις πιο αγνοημένες τακτικές πωλήσεων.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας, τα μηνύματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε το μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα.

Τα δίκτυα παραπομπής και τα έσοδα από παραπομπές είναι οι λιγότερο δαπανηρές στρατηγικές μάρκετινγκ που έχετε. Μην φοβάστε να ζητήσετε από τους πελάτες σας να στείλουν νέες επιχειρήσεις στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα, όταν το κάνουν, είναι ένα από τα υψηλότερα κομπλιμέντα που θα μπορούσατε να λάβετε ως εταιρεία.

Όταν στέλνετε τα ευχαριστήρια μηνύματα στους πελάτες, ενθαρρύνετέ τους να στείλουν τους φίλους και τις οικογένειές τους με τον δικό τους τρόπο. Εάν τους φερθείτε σωστά και δείξετε ευγνωμοσύνη, θα σας δώσουν την απάντηση που θέλετε.

Γιατί το SMS είναι το καλύτερο κανάλι για ευχαριστήρια μηνύματα;

Το SMS είναι το καλύτερο κανάλι για ευχαριστήρια μηνύματα για πολλούς λόγους. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι πόσο εύκολο είναι να γράφεις ευχαριστήρια κείμενα και την εξατομικευμένη πτυχή των κειμένων.

Επιπλέον, οι πελάτες δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς τα τηλέφωνά τους και συνήθως δεν περνούν περισσότερο από μία ώρα χωρίς να κοιτάξουν τις ειδοποιήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι και σίγουροι ότι το μήνυμα ευγνωμοσύνης σας γίνεται αντιληπτό.

Η κατώτατη γραμμή

Το να ευχαριστείτε τους πελάτες σας έχει πολλά οφέλη. Ωστόσο, από όλα αυτά, το πιο σημαντικό προνόμιο είναι ο τρόπος με τον οποίο η ευγνωμοσύνη σας κάνει να νιώθει ένας πελάτης. Η διαρκής θετική εντύπωση κάνει περισσότερα για την επιχείρησή σας από ό,τι θα μπορούσε ποτέ μια επένδυση από έναν πλούσιο επιχειρηματία.

Φροντίζοντας οι πελάτες σας να είναι ευχαριστημένοι, εγγυάστε ότι η επιχείρησή σας θα ευδοκιμήσει και θα δημιουργήσει πιστούς ακόλουθους. Αυτή η διαδικασία ξεκινά με την αποστολή μηνυμάτων ευγνωμοσύνης στους πελάτες σας.

TextSanity’s Η πλατφόρμα καθιστά τη δημιουργία της στρατηγικής μάρκετινγκ γραπτών μηνυμάτων της επιχείρησης SMS απλή και αποτελεσματική. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερακαι η ομάδα μας θα σας δείξει πόσο εύκολο και προσιτό είναι πραγματικά το μάρκετινγκ γραπτών μηνυμάτων!