Πώς να κάνετε τους πελάτες σας να εγγραφούν για καθημερινά μηνύματα κειμένου

Πώς να κάνετε τους πελάτες σας να εγγραφούν για καθημερινά μηνύματα κειμένου

Januar 25, 2023 0 Von admin

Κάνοντας τους πελάτες να εγγραφούν καθημερινά μηνύματα κειμένου αυξάνει την αφοσίωση στην επωνυμία, αυξάνει τις πωλήσεις και βοηθά στη βελτίωση των συλλεγόμενων δεδομένων πελατών σας. Με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό για την προσοχή των πελατών, η επιχείρησή σας βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη αγορά ανεξάρτητα από τον κλάδο σας.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τρόπους για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας για να κάνετε περισσότερους πελάτες να εγγράφονται καθημερινά γραπτό μήνυμα εμπορία γραπτά μηνύματα. Όταν οι πελάτες εγγράφονται, δεν ωφελεί μόνο αυτούς, αλλά και την επιχείρησή σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε Καθημερινό μήνυμα κειμένου Εμπορία?

Η συνέπειά σας στην καινοτομία, τα ποιοτικά προϊόντα, τις θετικές εμπειρίες πελατών και το στρατηγικό μάρκετινγκ διασφαλίζουν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Για να παραμείνουν ανταγωνιστικές και επιτυχημένες, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι στο επίκεντρο των πελατών. Ως εκ τούτου, καθημερινό μήνυμα κειμένου εμπορία.

Σε γραπτό μήνυμα εμπορία, ο συγχρονισμός είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αν στέλνετε μηνύματα καθημερινά. Βεβαιωθείτε ότι τα κείμενά σας είναι συνεπή. Επιλέξτε μια ώρα και μείνετε σε αυτήν. Η αποστολή μηνυμάτων σε τυχαίες ώρες μπορεί να μπερδέψει ή να ενοχλήσει τους πελάτες. Η συνέπεια είναι πρωταρχικής σημασίας.

Οι άνθρωποι ελέγχουν τους κινητά τηλέφωνα με συνέπεια, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τους αριθμούς πελατών με προσοχή. Τα άκαιρα μηνύματα SMS μπορεί να οδηγήσουν τους πελάτες να εξαιρεθούν εντελώς από τα μηνύματά σας.

Επείγον, ωστόσο, είναι η μεγάλη προειδοποίηση. Μερικές φορές ένα μήνυμα είναι χρονικά ευαίσθητο, επείγον και κρίσιμο. Σε αυτή την περίπτωση, γραπτό μήνυμα Το μάρκετινγκ μεταφέρει το μήνυμά σας στους παραλήπτες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ποια είναι τα προνόμια των καθημερινών μηνυμάτων στους πελάτες;

Η καθημερινή ανταλλαγή μηνυμάτων στους πελάτες σας έχει πολλά προνόμια, όπως η αναγνώριση της επωνυμίας και η αφοσίωση. Η παραμονή σε επαφή με τους πελάτες παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες και επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν ανησυχίες ή ζητήματα.

Γυναίκα που κοιτάζει το τηλέφωνό της λαμβάνοντας ένα καθημερινό μήνυμα κειμένου.

Επιπλέον, τα καθημερινά μηνύματα μπορούν να σχεδιαστούν για να δίνουν στην εταιρεία σας μια κοινωνική εικόνα που είναι σχετική και θετική.

Για παράδειγμα, εάν ταιριάζει με την επωνυμία σας, θα μπορούσατε να στείλετε ένα μήνυμα παρακίνησης στην αρχή ή στο τέλος κάθε ημέρας. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν την επένδυσή σας στην ψυχική υγεία και την επιτυχία τους.

Ο ανταγωνισμός στη σημερινή αγορά είναι έντονος σε όλους τους κλάδους. Βρίσκοντας μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους για να ξεχωρίζετε καθημερινά γραπτό μήνυμα Το μάρκετινγκ σάς δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Τι είδους καθημερινά μηνύματα πρέπει να στέλνετε;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και είδη καθημερινά μηνύματα κειμένου μπορείτε να στείλετε σε πελάτες. Μόλις αναφέραμε την αποστολή θετικά μηνύματα και επενδύοντας στη συνολική ψυχική υγεία του πελάτη σας, υπάρχουν όμως πολλά άλλα. Γίνετε δημιουργικοί.

Για παράδειγμα, αποστολή ειδοποιήσεις ειδήσεωνακόμα κι αν δεν είστε εταιρεία ειδήσεων ή μέσων ενημέρωσης, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας.

Από το 2016, οι ειδήσεις και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στο επίκεντρο της εθνικής πολιτικής προσοχής, προκαλώντας μερικές φορές έντονες συγκρούσεις μεταξύ των αντίθετων πολιτικών ιδεολογιών.

Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες είναι πεινασμένοι για απλά και ξεκάθαρα νέα. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να στείλετε μόνο καλά νέα στους πελάτες σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να το χαρακτηρίσετε και να το προωθήσετε ως τέτοιο.

Η αποστολή καλών ειδήσεων σχετικά με έναν πυροσβέστη που έσωσε μια γάτα, έναν ήρωα που έσωσε ζωές ανθρώπων ή η δωρεά χρημάτων σε ένα κοινοτικό σχολείο θα μπορούσε να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος σας καθημερινά μηνύματα κειμένου.

Ένας άνδρας κάθεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι του και λαμβάνει ένα καθημερινό μήνυμα κειμένου.

Γράφοντας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε τη συνολική σας στρατηγική μάρκετινγκ γιατί είναι το προτιμώμενη μέθοδος επικοινωνίας για τους σημερινούς πελάτες. Δίνοντας στους πελάτες το επιλογή για να συμμετάσχετε στη λίστα γραπτών μηνυμάτων σας ενώ η παροχή απτού οφέλους μπορεί να οδηγήσει μόνο σε επιτυχία.

Πώς μπορείτε να κάνετε τους πελάτες να εγγραφούν για καθημερινά μηνύματα;

Δεν είστε η μόνη εταιρεία που διεκδικεί πελάτες για να εγγραφούν ειδοποιήσεις κειμένου και μηνύματα. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να είστε καινοτόμοι και δημιουργικοί με το πώς τους ενθαρρύνετε να εγγραφούν. Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε με υψηλό βαθμό επιτυχίας.

Διαδικτυακές εγγραφές

Στο TextSanityπιστεύουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη διασυνδέστε τα ψηφιακά σας σημεία επαφήςσυμπεριλαμβανομένου γραπτό μήνυμα εμπορία. Για παράδειγμα, το δικό σου μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ οι πλατφόρμες θα πρέπει να συνδέονται με τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας και αντίστροφα. Στην ίδια σημείωση, γραπτό μήνυμα Το μάρκετινγκ θα πρέπει επίσης να συνδέεται με την ψηφιακή σας παρουσία.

Ο ιστότοπός σας θα πρέπει να δίνει στους πελάτες την επιλογή και τη δυνατότητα να εγγραφούν για να λαμβάνουν διαφημιστικά και συναλλακτικά γραπτά μηνύματα διά μέσου ηλεκτρονικές εγγραφές με μια διαδικτυακή φόρμα μάρκετινγκ κειμένου. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πελάτες είναι να εισαγάγουν τον αριθμό τους και να αποστέλλονται τα προκαθορισμένα μηνύματα που δημιουργήσατε και προσαρμόσατε!

γραπτό μήνυμα προαγωγές

γραπτό μήνυμα προαγωγές είναι ίσως ο πιο σημαντικός και αποτελεσματικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τους πελάτες να συμμετοχή να λάβω γραπτά μηνύματα.

Γυναίκα ακουμπισμένη σε έναν τοίχο κοιτάζοντας το τηλέφωνό της που λάμβανε ένα καθημερινό διαφημιστικό μήνυμα sms.

Η προσφορά έκπτωσης μπόνους εγγραφής, όπως έκπτωση 20% στην επόμενη παραγγελία τους, είναι δύσκολο για τους πελάτες να αγνοήσουν. Το να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και να υποσχεθείτε τυχαίες εκπτώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κρατήσετε αφοσιωμένους.

Δεν είναι μυστικό ότι οι πελάτες αναζητούν πάντα τις καλύτερες προσφορές. Ολόκληρες εταιρείες έχουν χτιστεί γύρω από αυτό το πάθος.

Ωστόσο, εάν υπόσχεστε συνεχείς προσφορές, είναι ζωτικής σημασίας να τηρήσετε αυτήν την υπόσχεση. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε ως εταιρεία είναι να βλάψετε την αντίληψη του κοινού για την ακεραιότητά σας. Μόλις μια εταιρεία χάσει την εμπιστοσύνη του κοινού, είναι δύσκολο να την ανακτήσει. Ακολουθήστε τις υποσχέσεις σας.

Χρησιμοποιήστε αποκλειστικές προσφορές

Ένα άλλο πράγμα που αγαπούν οι πελάτες είναι να είναι μέλη αποκλειστικών κλαμπ. Το να παίρνετε το ίδιο προϊόν με τον φίλο σας, αλλά σε καλύτερη τιμή είναι κάπως ωραία. Υπάρχει μια ιδιαίτερη γοητεία στο να είναι κάτι αποκλειστικό.

Με αυτό στο μυαλό, παρέχοντας αποκλειστικότητα στους πελάτες που ενώνουν μοναδικές λίστες κειμένου με την εταιρεία σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη συνολική σας στρατηγική μάρκετινγκ.

Καμπάνιες λέξεων-κλειδιών μηνυμάτων κειμένου είναι ένας πόρος και ένα εργαλείο στο TextSanity που βοηθούν στην αποστολή αποκλειστικών προσφορών σε αυτούς τους πελάτες αυτόματα και χωρίς κόπο. Όπως όλα τα άλλα στην πλατφόρμα μας, οι καμπάνιες με λέξεις-κλειδιά έχουν σχεδιαστεί για να είναι απλές και αποτελεσματικές. Οδηγούν τους πελάτες από το opt-in σε αποκλειστική συμφωνία χωρίς κόπο.

Διαφημίστε τα οφέλη της ανταλλαγής μηνυμάτων

Επωφεληθείτε από τις επενδύσεις μάρκετινγκ προωθώντας και διαφημίζοντας τα οφέλη σας γραπτό μήνυμα εκστρατείες μέσω άλλων μέσων.

Γυναίκα που κάθεται σε έναν καναπέ σε ένα σπίτι κοιτάζοντας το τηλέφωνό της που παραδίδει ένα καθημερινό μήνυμα κειμένου.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και ταχυδρομικά ταχυδρομεία για μάρκετινγκ, προωθήστε το γραπτό μήνυμα προωθήσεις και αποκλειστικά προνόμια σε αυτές τις πλατφόρμες και μέσα.

Εάν η εταιρεία σας έχει φυσικές τοποθεσίες από τούβλα και κονίαμα, διαφημίστε τα οφέλη από τη συμμετοχή στις λίστες κειμένου σας εκεί. Σε κάθε σημείο επαφής, θα πρέπει να προωθείτε το δικό σας γραπτό μήνυμα εμπορία. Ο λόγος είναι απλός – γραπτό μήνυμα Το μάρκετινγκ παρέχει περισσότερα σε βάθος και πολύτιμα δεδομένα από οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Προσφορά βοήθεια κειμένου Για Συχνές ερωτήσεις και ανάγκες υποστήριξης πελατών μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να συμμετοχή σε άλλες προσπάθειες μάρκετινγκ με τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσετε και να βελτιώσετε τις μελλοντικές σας καμπάνιες μάρκετινγκ, να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες, να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση και να αυξήσετε τα έσοδά σας με τρόπους που τα άλλα μέσα μάρκετινγκ μπορούν μόνο να ονειρεύονται.

Διαγωνισμοί

Ένα χαρακτηριστικό ακρογωνιαίο λίθο της ανθρωπότητας είναι η αγάπη και το πάθος μας για τον ανταγωνισμό. Είτε πρόκειται για ανταγωνισμό μεταξύ δύο αθλητικών ομάδων είτε των συνεργατών μας, εμείς οι άνθρωποι αγαπάμε τον καλό παλιομοδίτικο ανταγωνισμό. Μας αρέσει επίσης να είμαστε τυχεροί, όπως να συμμετέχουμε δωρεάν κληρώσεις.

Ενισχύστε το μάρκετινγκ σας προσθέτοντας διαγωνισμούς και κληρώσεις στο δικό σας γραπτό μήνυμα επιχείρηση γραπτά μηνύματα. Οι πελάτες σας θα λατρέψουν την ευκαιρία να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και μπορεί να καλωσορίσουν το διάλειμμα από τα εγκόσμια.

Ενσωμάτωση με το WordPress

Το πρόσθετο WordPress TextSanity είναι ένας τεράστιος πόρος για κάθε επιχείρηση που κάνει μάρκετινγκ κειμένου και διαθέτει ιστότοπο WordPress. Μόλις γίνετε μέλος TextSanityμπορείτε να εγκαταστήσετε την προσθήκη και να δημιουργήσετε διάφορα γραφικά στοιχεία που σας βοηθούν να συλλέγετε αριθμούς πελατών που θα προστεθούν στη βάση δεδομένων των επαφών σας ενώ στέλνετε μηνύματα κειμένου που έχετε δημιουργήσει και προσαρμόσει.

Ένας άντρας κάθεται και κοιτάζει το τηλέφωνό του που μόλις παρέδωσε ένα καθημερινό μήνυμα κειμένου μέσω μιας ενσωμάτωσης μάρκετινγκ κειμένου.

Χρησιμοποιούμε ετικέτες στο TextSanity για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τους πελάτες σε καθορισμένες ομάδες. Αυτές οι ομάδες ορίζονται από εσάς και μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η κατώτατη γραμμή

Αν δεν το ήξερες ήδη, πιθανότατα έχετε κολλήσει στο κινητό σας, όπως και οι πελάτες σας. Οι περισσότεροι από τους πελάτες σας δεν θα φύγουν από τα σπίτια τους χωρίς τα τηλέφωνά τους, επομένως έχετε απευθείας γραμμή επικοινωνίας μαζί τους 24/7.

TextSanity μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να αυξήσετε σημαντικά την αφοσίωση της επωνυμίας σας. γραπτό μήνυμα Το μάρκετινγκ με το TextSanity βοηθά στη βελτίωση παραπομπές και κριτικές στο Googleδίνοντάς σας μια καλύτερη ευκαιρία να ξεχωρίσετε ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και συμμετάσχετε στην επανάσταση των γραπτών μηνυμάτων.