Πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε μηνύματα στους πελάτες σας;

Πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε μηνύματα στους πελάτες σας;

Januar 25, 2023 0 Von admin

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε στην επικοινωνία, είναι όταν αρκεί.

Ο ρυθμός και ο ρυθμός της αποστολής Μηνύματα SMS στους πελάτες σας θα πρέπει να είναι καλά μελετημένο και σκόπιμα, όχι τυχαία. Εάν δεν το κάνετε αυτό, θα οδηγήσετε σε ενοχλημένους πελάτες που θα τους δώσουν αριθμοί από το μάρκετινγκ κειμένου σας λίστα επαφών.

Δεν θέλουμε να συμβεί αυτό στην εταιρεία σας. Εργάζεστε πολύ σκληρά για να διατηρήσετε την ανάπτυξη της εταιρείας σας βιώσιμη. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το δικό σας Στρατηγική μάρκετινγκ SMS αποτελεσματικό και παραγωγικό μέσω της έγκαιρης αποστολής μηνυμάτων.

Τι είναι το μάρκετινγκ κειμένου;

Το μάρκετινγκ κειμένου αναφέρεται απλώς στη χρήση Υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων (γραπτό μήνυμα) γραπτά μηνύματα για την παροχή διαφημιστικών και συναλλακτικών πληροφοριών σε πελάτες και υποψήφιους πελάτες.

Αντί να στείλετε το υλικό μάρκετινγκ μέσω email ή της ταχυδρομικής υπηρεσίας, το στέλνετε απευθείας στον πελάτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η ομορφιά του γραπτό μήνυμα είναι ότι είναι παγκοσμίως αποδεκτό σε όλες τις συσκευές και τις πλατφόρμες λογισμικού. Επομένως, είτε ο πελάτης σας χρησιμοποιεί iPhone, συσκευή Android ή „χαζό τηλέφωνο“, θα λάβει τα μηνύματά σας μάρκετινγκ.

Ένας άντρας που περπατά σε ένα πεζοδρόμιο κοιτάζοντας το κινητό στο χέρι του.

Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα μάρκετινγκ μπορείτε να στείλετε μέσω ταχυδρομείου, σε διαφήμιση σε εφημερίδα ή ακόμα και στο ραδιόφωνο μέσω του a γραπτό μήνυμα. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι το μέσο στο οποίο παραδίδεται το μήνυμα και όχι το ίδιο το μήνυμα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ κειμένου;

Υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ κειμένου στο δικό σας στρατηγική μάρκετινγκ. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι το μάρκετινγκ κειμένου έχει αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν με άλλες μεθόδους. Δεν είναι καν κοντά.

ο ανοικτές τιμές Για υπηρεσίες μάρκετινγκ γραπτών μηνυμάτων είναι πολύ μπροστά από τους άλλους κανάλια επικοινωνίαςκαι Καμπάνιες SMS μεταφέρουν επίσης καλύτερα ποσοστά απόκρισης και ικανοποίηση των πελατών.

Για παράδειγμα, εάν στείλετε ένα μήνυμα μάρκετινγκ μέσω γραπτό μήνυμα και email, οι καταναλωτές είναι 134% πιο πιθανό να ανταποκριθούν στο κείμενο και το 86% των επιχειρήσεων έχουν δει μεγαλύτερη αφοσίωση στα κείμενά τους μέσω email επίσης. Το γεγονός είναι ότι η αποστολή γραπτών μηνυμάτων υπερτερεί δραματικά email marketing και επομένως διαθέτει πολύ υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).

Ο δεύτερος μεγάλος λόγος που πρέπει να χρησιμοποιείτε Μάρκετινγκ SMS τροφοδοτεί τον πρώτο λόγο. Παρά όλα αυτά, Το 97% των ανθρώπων έχουν κινητό τηλέφωνο. Πολλοί αναφέρουν γίνεται ανήσυχος όταν αφήνουν πίσω τα τηλέφωνά τους.

Αυτές οι μετρήσεις δίνουν μια πολύ φωτεινή και προφανή εικόνα – οι πελάτες δεν θα μείνουν χωρίς τα τηλέφωνά τους για πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι το μήνυμά σας μάρκετινγκ έχει περισσότερες πιθανότητες να παραδοθεί. Επιπλέον, οι πελάτες θα ανοίξουν το μήνυμα και θα αλληλεπιδράσουν με αυτό σχεδόν 100 φορές περισσότερο από ό,τι με το email.

Επιπροσθέτως, μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου ανοίγει έναν τεράστιο θησαυρό συλλογής δεδομένων πελατών. Αυτά τα δεδομένα μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή των μηνυμάτων μάρκετινγκ σε διαφορετικές ομάδες πελατών ή κοινό, ώστε να αυξηθεί η πιθανότητα αφοσίωσης και μετατροπής.

Μια γυναίκα στέκεται στο πεζοδρόμιο περιμένοντας ένα λεωφορείο κοιτάζοντας το τηλέφωνό της.

Ανετα συμμετοχή

Είναι εύκολο να προσελκύσετε πελάτες συμμετοχή προς την γραπτά μηνύματα από την επιχείρησή σας, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μια διαδικτυακή φόρμα μάρκετινγκ κειμένου πάνω στο ___ σου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ιστοσελίδα. Απλώς δημιουργήστε και προσαρμόστε μια φόρμα ιστού μάρκετινγκ κειμένου στο δικό σας Λογαριασμός TextSanity και μετά τοποθετήστε τον σύνδεσμο στον ιστότοπό σας. Είναι τόσο απλό.

Όταν ένας πελάτης εισάγει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στη φόρμα ιστού στον ιστότοπό σας, οι πληροφορίες αποστέλλονται αμέσως στον λογαριασμό σας στο TextSanity, όπου αποστέλλεται ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα στον πελάτη που ζητά συμμετοχή.

Οι πελάτες μπορούν επίσης συμμετοχή Για υπενθυμίσεις ραντεβού, παρακολούθησηςκαι πραγματικός χρόνος ενημερώσεις προϊόντων στέλνοντας μήνυμα στον αριθμό TextSanity, που επιλέχθηκε κατά την εγγραφή σας για λογαριασμό TextSanity, με καμπάνια λέξεων-κλειδιών μηνυμάτων κειμένου.

Συμμετοχές αποτελούν κρίσιμο στοιχείο της Μάρκετινγκ SMS και ρυθμίζεται από την FCC. Προτού μπορέσετε να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα σε έναν πελάτη, πρέπει πρώτα συμμετοχή και συμφωνούν να λάβουν μελλοντικά ειδοποιήσεις.

Αυτό έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητο των πελατών. Επιπλέον, οι πελάτες πρέπει να έχουν έναν εύκολο τρόπο να εξαιρεθούν και απεγγραφή.

Λιγότερο παρεμβατικό

Μάρκετινγκ SMS και επαγγελματικά μηνύματα κειμένου είναι πολύ λιγότερο παρεμβατικά από άλλα μέσα μάρκετινγκ. Μηνύματα κειμένου παραλαμβάνονται γρήγορα και κατηγοριοποιούνται από τον πελάτη κινητή συσκευή και μπορεί εύκολα να διαγραφεί ή να αλληλεπιδράσει με.

Ένας άντρας που περπατά απέναντι από το δρόμο κοιτάζοντας το τηλέφωνό του.

Σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οι πελάτες συχνά στέλνουν μηνύματα στα τηλέφωνά τους, πολύ πιο συχνά από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα εκτιμήσουν τη λήψη ενός κειμένου έναντι ενός email λόγω της ευκολίας του. Γι ‚αυτό το λόγο, μάρκετινγκ για κινητά μπορεί να είναι πιο ομαλή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Για υποστήριξη πελατών, καινουργιο ΠΡΟΪΟΝ πληροφορίες και άλλα μαζικά μηνύματα από άλλα μορφές επικοινωνίαςόπως email ή snail mail.

Προσφορές ενσωματώσεις

ο Προσθήκη TextSanity WordPress ενσωμάτωση, Ενσωμάτωση δεξιοτήτων Alexaκαι API προγραμματιστή μάρκετινγκ κειμένου είναι υπέροχοι τρόποι χρήσης TextSanity’s πλατφόρμα. Όλα είναι εξαιρετικά παραδείγματα εστίασης σε ένα σύνολο στρατηγική μάρκετινγκ διασυνδεδεμένα σε όλα τα σημεία επαφής σας.

Κάθε ενσωμάτωση βοηθάει συμμετοχή πελάτες και κατηγοριοποιήστε τις πληροφορίες των πελατών σας σε καθορισμένα είδη κοινού για το μέλλον Κείμενο SMS καμπάνιες μάρκετινγκ.

Αυξάνει την εμπλοκή

Θα το λέμε αυτό μέχρι να γίνουμε μπλε στο πρόσωπο γιατί θέλουμε να το οδηγήσουμε στο σπίτι. Μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου μπορεί να αποφέρει υψηλά ποσοστά εμπλοκής. Τα ποσοστά αφοσίωσης είναι μια σημαντική μέτρηση γιατί εταιρείες με υψηλότερη δέσμευση πιθανότατα θα δουν περισσότερες πωλήσεις.

Δεν αρκεί απλώς να στείλετε ένα μήνυμα μάρκετινγκ. Αν δεν υπάρχει αρραβώνας, τότε δεν υπάρχει πώληση.

Πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε γραπτά μηνύματα στους πελάτες?

Πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε γραπτά μηνύματα στους πελάτες εξαρτάται από το τύπο μηνύματος, τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και τον τύπο πελάτη. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση όταν πρόκειται για επικοινωνία με τον πελάτη.

Ωστόσο, ένα κείμενο στρατηγική μάρκετινγκ που δεν κάνει σκόπιμες προσπάθειες για τη δημιουργία ρυθμού και ρυθμού συχνά οδηγεί σε απώλεια συνδρομητών. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να βρείτε αυτό που λειτουργεί για εσάς υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου διατηρώντας το απλό.

Ένας άντρας που χαμογελά με ένα τηλέφωνο στο χέρι κοιτώντας στην απόσταση.

Βρείτε το γλυκό σημείο

Ξεκινήστε ανακαλύπτοντας τι έχει απήχηση στο κοινό σας. Ρίξτε μια ειλικρινή ματιά στο δικό σας εκστρατεία μάρκετινγκ και σκεφτείτε το στοχευμένο κοινό. Ποια είναι τα δικά σας στοχευμένο κοινόδημογραφικά στοιχεία ηλικίας και φύλου; Γιατί αυτοί οι πελάτες έχουν επισημανθεί μαζί; Είναι σημερινοί πελάτες; Μόλις αγόρασαν ένα προϊόν; Έχει περάσει καιρός από τότε που αγόρασαν το προϊόν σας;

Αυτές είναι όλες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε γιατί επηρεάζουν το είδος του ρυθμού και του ρυθμού σας εκστρατεία μάρκετινγκ θα έπρεπε να. Για παράδειγμα, δεν θα θέλατε να στείλετε σε έναν πελάτη που μόλις αγόρασε ένα προϊόν ένα μήνυμα δύο ημέρες αργότερα λέγοντάς του ότι το χάσατε.

Αν σκοπεύετε να στέλνετε καθημερινά μαζικά κείμενα, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να στέλνετε συχνές διαφημίσεις που οδηγούν τους πελάτες να κάνουν μια αγορά. Τα καθημερινά κείμενα είναι καλύτερα κατάλληλα για μηνύματα γενικής πληροφόρησης.

Βρείτε το γλυκό σας σημείο για τη συγκεκριμένη καμπάνια και μην το παρακάνετε. Μερικές φορές λιγότερο πραγματικά είναι περισσότερο.

Κρατήστε το απλό

Κρατήστε το απλό. Έχουμε σχεδιάσει ολόκληρη την πλατφόρμα μας γύρω από αυτή τη σοφία. Αποστολή μάρκετινγκ γραπτά μηνύματα πρέπει να είναι εύκολο και αποτελεσματικό, όπως και τα μηνύματα. Μην το πολυσκέφτεσαι. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του πελάτη.

Σκεφτείτε μια εταιρεία που έχει ξεσηκώσει τα νεύρα σας με μηνύματα μάρκετινγκ και, στη συνέχεια, σκεφτείτε μια που δεν το έκανε. Ποια ήταν η διαφορά μεταξύ των δύο;

Ανακάτεψέ το

Είναι πολύ καλή ιδέα να ανακατεύετε τα μηνύματα μάρκετινγκ. Ρίξτε λίγη διασκέδαση ανάμεσα στα επαγγελματικά μηνύματα. Για παράδειγμα, έχοντας διαγωνισμούς ή κληρώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες, να τους κάνετε να ασχοληθούν με την εταιρεία σας και να την κάνετε διασκεδαστική.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να στέλνετε μια συμβουλή για ψήσιμο ή ένα διασκεδαστικό γεγονός μία φορά την εβδομάδα. Οι δυνατότητες είναι πρακτικά απεριόριστες.

Δεν θέλετε οι πελάτες σας να εκνευρίζονται κάθε φορά που παίρνουν α Γνωστοποίηση που τους στείλατε α γραπτό μήνυμα. Θέλετε να είναι ενθουσιασμένοι για να δουν τι έχετε στο μανίκι σας σήμερα και να αναρωτιέστε τι θα σκεφτείτε στη συνέχεια.

Το συνολικό αποτέλεσμα της ανάμειξης σημαίνει ότι οι πελάτες σας θα έχουν πράγματι μια ευχάριστη εμπειρία εμπειρία πελάτη με το δικό σου Καμπάνιες μάρκετινγκ SMS. Όχι μόνο πιθανότατα θα συνεχίσουν να επιλέγουν να λαμβάνουν γραπτά μηνύματααλλά μπορεί επίσης να παραμείνουν πιστοί στην επωνυμία σας.

Πότε είναι πάρα πολλά μηνύματα;

Αν και καμία καθορισμένη μέτρηση δεν υποδεικνύει μια γραμμή στην άμμο για υπερβολική αποστολή μηνυμάτων, θα πρέπει να παρακολουθείτε τη δική σας συμμετοχή και ποσοστά εξαίρεσης για να δείτε αν είστε στο σωστό δρόμο.

Εάν παρατηρείτε μια απότομη πτώση στη βάση δεδομένων των πελατών σας παρά τις συνεχείς ή αυξημένες εγγραφές, πιθανότατα στέλνετε πολύ πολλά μηνύματα ή τουλάχιστον πρέπει να αλλάξετε τον ρυθμό και τον ρυθμό σας.

Μια γυναίκα που περπατά στο δρόμο για ψώνια κοιτάζοντας το τηλέφωνο στο χέρι της.

Η κατώτατη γραμμή

Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένος κανόνας για το πόσο συχνά πρέπει να στέλνετε μηνύματα στους πελάτες σας. Ο ρυθμός και ο ρυθμός της εταιρείας σας θα είναι μοναδικοί για την εταιρική σας κουλτούρα, την αποστολή, τα προϊόντα που παραδίδονται και τις υπηρεσίες.

Οι πελάτες σας μπορεί να είναι μοναδικοί από άλλες εταιρείες, επομένως για να καταλάβετε τον ρυθμό και τον ρυθμό σας θα απαιτήσει μια ειλικρινή και σκόπιμη στρατηγική προσέγγιση.

Γνωρίζετε τους πελάτες σας και ξέρετε τι τους οδηγεί. Ένας κοινός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι με τι ξεκινήσαμε — να ξέρουμε πότε είναι αρκετό. Θα πρέπει να μπορείτε να ρίξετε μια αντικειμενική ματιά στο δικό σας στρατηγική μάρκετινγκ για να προσδιορίσετε αν πλησιάζετε στο βασίλειο του «υπερβολικού».

Το μάρκετινγκ κειμένου σας θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη. Αν διασκεδάζουν και βρίσκουν αξία στην υπηρεσία, ο ρυθμός και ο ρυθμός σας είναι στο σημείο.

Καλέστε μας σήμερα ή συνδεθείτε μαζί μας στον ιστότοπό μας και ανακαλύψτε πώς TextSanity μπορεί να σας ενισχύσει Μάρκετινγκ SMS.