Ο Roost® Named a Cool Vendor από την Gartner

Ο Roost® Named a Cool Vendor από την Gartner

Januar 16, 2023 0 Von admin

Κούρνια® Ονομάστηκε Cool Vendor από την Gartner

Αναγνωρίστηκε το Μάιο του 2020 Cool Vendors in Risk Modelling και

Έκθεση Πρόληψης Απωλειών για Ασφάλιση

Sunnyvale, CA, – 20 Μαΐου 2020 — Η Roost, ο ηγέτης στην Property Telematics για ασφαλιστικούς φορείς P&C, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αναγνωριστεί ως μία από τις τέσσερις εταιρείες στους φετινούς Cool Vendors in Risk Modeling and Loss Prevention for Insurance1 από την Gartner.

Σύμφωνα με τη φετινή έκθεση, «οι πάροχοι τεχνολογίας και υπηρεσιών χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο δεδομένα για να παρέχουν στους ασφαλιστές ακινήτων και ατυχημάτων καινοτόμες λύσεις σε τομείς όπως η μοντελοποίηση κινδύνου και η πρόληψη ζημιών. Οι TSP μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις για το πώς να πετύχουν καθώς πηγαίνουν στην αγορά στον κλάδο ασφάλισης από αυτά τα παραδείγματα Cool Vendor.“ Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω ότι «Αυτή η έκθεση Cool Vendors εξετάζει συγκεκριμένα τους παρόχους τεχνολογίας και υπηρεσιών (TSP) που έχουν εισέλθει στο χώρο της μοντελοποίησης κινδύνου και της πρόληψης ζημιών με ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο ή στρατηγική μετάβασης στην αγορά για να διαφοροποιήσουν τις κάθετες ασφαλιστικές τους προσφορές».

Η πλατφόρμα τηλεματικής ιδιοκτησίας της Roost αναστατώνει το παραδοσιακό μοντέλο ασφάλισης ακινήτων μέσω της σουίτας λύσεών της, συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης μπαταρίας Roost 9V που μεταμορφώνει τους συναγερμούς καπνού, έναν έξυπνο ανιχνευτή διαρροής νερού και παγώματος και έναν έξυπνο αισθητήρα γκαραζόπορτας που παρέχει ηρεμία στους ιδιοκτήτες σπιτιού και πλούσια δεδομένα στους ασφαλιστές. Πιο πρόσφατα, η Roost εισήλθε στο εμπορικό τμήμα με το Protection360, μια εμπορική υπηρεσία πρόληψης απώλειας SMB που ενσωματώνει παρακολούθηση 24/7 ειδοποίησης μέσω κιτ υλικού συνδεδεμένου με κυψελοειδείς και ασύρματους αισθητήρες μεγάλης εμβέλειας για τον εντοπισμό διαρροών νερού, συναγερμών καπνού, διακοπής ρεύματος και θερμοκρασίες παγώματος. Η Roost προσφέρει αυτές τις εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις εμπορικών ακινήτων με μια εφαρμογή λευκής ετικέτας για κινητά και μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναγνωριζόμαστε στους Cool Vendors της Gartner στη Μοντελοποίηση Κινδύνων και την Πρόληψη Απωλειών για Ασφάλειες», δήλωσε ο CEO της Roost, Roel Peeters. «Είναι τιμή να με αναγνωρίζει η Gartner και πιστεύουμε ότι αυτό επιβεβαιώνει το έργο που κάνουμε μέσω της λύσης Property Telematics για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστές συνεργάζονται με τους ασφαλισμένους τους και να μετριάσουν την απώλεια περιουσίας».

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε την πλήρη έκθεση; Οι συνδρομητές της Gartner μπορούν να δουν την αναφορά εδώ: https://www.gartner.com/document/3984597

[1] Gartner, «Cool Vendors in Risk Modelling and Loss Prevention for Insurance», James Ingham, Rajesh Narayan, 4 Μαΐου 2020.

Αποποίηση ευθύνης Gartner:

Η Gartner δεν υποστηρίζει κανέναν προμηθευτή, προϊόν ή υπηρεσία που απεικονίζεται στις ερευνητικές μας δημοσιεύσεις και δεν συμβουλεύει τους χρήστες τεχνολογίας να επιλέγουν μόνο εκείνους τους προμηθευτές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις ή άλλη ονομασία. Οι ερευνητικές δημοσιεύσεις Gartner αποτελούνται από τις απόψεις του ερευνητικού οργανισμού της Gartner και δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως δηλώσεις γεγονότων. Η Gartner αποποιείται κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σε σχέση με αυτήν την έρευνα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.

Σχετικά με τον Roost:

Η Roost είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που εδρεύει στο Sunnyvale της Καλιφόρνια, η οποία επικεντρώνεται στη διατάραξη του παραδοσιακού μοντέλου ασφάλισης ακινήτων μέσω της σουίτας λύσεων „Property Telematics“. Η κύρια προσέγγιση της Roost για το Go-to-market είναι σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες που αναπτύσσουν απευθείας στους αντισυμβαλλομένους τους. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των απωλειών που σχετίζονται με αξιώσεις (κίνδυνοι πυρκαγιάς και νερού που κοστίζουν 25 δισεκατομμύρια $/έτος στις ΗΠΑ) καθώς και αύξηση της δέσμευσης των αντισυμβαλλομένων μέσω μιας πλούσιας σε περιεχόμενο, εμπειρίας ψηφιακής εφαρμογής για κινητά, που επηρεάζει τη διατήρηση και την απόκτηση πελατών. Η Roost επικεντρώνεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα μοντέλα ασφάλισης ακινήτων αξιολογούν τον κίνδυνο και την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.getroost.com.