Ο Μεικ |  Ένα επικό webcomic περιπέτειας

Ο Μεικ | Ένα επικό webcomic περιπέτειας

Januar 23, 2023 0 Von admin

Αγόρι νιαουρισμένο

Πίσω πάλι! Έπρεπε να καθυστερήσει αυτή η ενημέρωση λόγω ενός απροσδόκητου θανάτου στην οικογένεια, μιας προθεσμίας $$$$ και κάποιων τυχαίων άλλων καταστροφών που απαιτούσαν πλήρη προσοχή… είχαν πολλές απώλειες τον περασμένο μήνα, αλλά προσπαθώντας να τελειώσω με καλό τρόπο. Αν με γνωρίζετε, μέχρι τώρα ξέρετε ήδη ότι τελειώνω αυτό που ξεκινώ, απλώς «απρόβλεπτα».

Λοιπόν, το επόμενο εμπόδιο είναι αρκετά προβλέψιμο, καθώς ξεκίνησε επίσημα η σεζόν των καταστροφών. Θα είμαι στο C2E2 αυτή την εβδομάδα, 28 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου, στο τραπέζι T-3 στο Artist’s Alley! Νεάτο. Θα έχω φυσικά αντίγραφα της πρώην webcomic μου, Η Εσωτερική Θάλασσα, κομψή και όμορφη σε μορφή βιβλίου. Εάν βρίσκεστε στην πάνω δυτική ακτή, μπορείτε επίσης να με βρείτε στο ECCC στα μέσα Μαρτίου στο τραπέζι CC-5. Θα έχω επίσης αντίγραφα των άλλων δύο βιβλίων μου, το Electrum και το The Meek V1 σε αυτά τα μειονεκτήματα, καθώς και άλλα εμπορεύματα. Δεν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε ένα con για να πάρετε δροσερά πράγματα. όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μου είναι τώρα διαθέσιμα στο το κατάστημά μουαλλά τα μειονεκτήματα είναι ωραία για την αποφυγή των εξόδων αποστολής και τη λήψη εξατομικευμένων υπογεγραμμένων βιβλίων και όλα αυτά τα πράγματα~ Δείτε αυτά τα ωραία μωρά.

Υποτίθεται επίσης ότι είναι κάτω από 20 βαθμούς στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, οπότε υπάρχει μια μη μηδενική πιθανότητα να παγώσω μέχρι θανάτου σε ένα χιόνι.

Πρόκειται να προσπαθήστε και βγάλτε άλλη μια σελίδα αυτή την εβδομάδα (αν μπορέσω να ολοκληρώσω το χρωματισμό της επόμενης σελίδας στο αεροπλάνο για Σικάγο, δηλαδή χα χα) και στοχεύστε σε ενημερώσεις 2 φορές την εβδομάδα μέχρι να τελειώσω με το ECCC. Μετά από αυτό, θα τελειώσω πραγματικά με όλες τις εκκρεμότητες μου μέχρι το SDCC το καλοκαίρι και ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στον στόχο των 3 φορές την εβδομάδα.

Anyhoo, τα λέμε σύντομα. $2+ Προστάτες, μη διστάσετε να διαβάσετε αυτήν τη σύντομη ανακεφαλαίωση του τόξου μέχρι στιγμής, κατόρθωμα. Ο Σόλι με χτυπάει σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, ή απλώς κάντε ένα φαγοπότι στο αρχείο όπως επιδιώκει ο θεός/φύση/κτλ.

Νιώθω ωραία που επιστρέφω στους παλιούς χώρους, έτοιμος να πατήσω σε μερικούς ανυποψίαστους χαρακτήρες.