Ο Μεικ |  Ένα επικό webcomic περιπέτειας

Ο Μεικ | Ένα επικό webcomic περιπέτειας

Januar 25, 2023 0 Von admin

ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ IGNATZ

Λέω «εμείς» γιατί αυτό το κόμικ δεν είναι τίποτα χωρίς να διαβάζετε, να σχολιάζετε και να υποστηρίζετε τη δουλειά μου. Αυτό είναι ένα τόσο τεράστιο ορόσημο για το κόμικ, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά που με αφήσατε να δημιουργήσω αυτήν την ιστορία για εσάς. Επίσης: σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας σχόλια σχετικά με το κόμικ του προβληματισμού και που με αφήσατε να βγάλω αυτές τις σκέψεις από το στήθος μου :‘]Λυπάμαι πολύ και πάλι για το διάλειμμα και που δεν μπορώ να σας ενημερώσω για το τι συνέβαινε στο χρόνος (θα είχε σκοτώσει το κόμικ σίγουρα), αλλά χάρη σε εσάς δεν χρειάζεται να ξαναβρεθώ σε αυτή την κατάσταση.

Τώρα ας ολοκληρώσουμε αυτό το κεφάλαιο Χ[____________]

*nb* Δημοσιεύω αυτήν την ενημέρωση σε μια διαφορετική σελίδα στο παρελθόν για να διατηρήσω τα σχόλιά σας! Τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν πριν από τις ~ 11 π.μ. 17/9 αφορούσαν το Reflection comic, το οποίο αρχειοθετείται εδώ

Σκέφτομαι πολύ το κόμικ φέτος, τι έγινε με το βιβλίο που κυκλοφόρησε και έχουν περάσει 20 χρόνια (!!!) φέτος από τότε που άρχισα να σκέφτομαι για πρώτη φορά τι έγινε τελικά η ιστορία.
Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς χωρίς ιδιαίτερη ειδοποίηση εκτός διαδικτύου, αυτή η υποψηφιότητα σημαίνει πολλά για μένα. Ρεαλιστικά, δεν νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, αλλά ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για μένα για να φτάσω σε αυτό το σημείο, και δεν θα ήθελα να πάω κάτω χωρίς να τσακωθώ:]Αν θα πάτε αύριο στο SPX, σκεφτείτε να ψηφίσετε για το κόμικ!

Ενημέρωση αύριο και οι επόμενες 2 ενημερώσεις που θα κάνω θα είναι ενημερώσεις Meek για να ολοκληρώσω το κεφάλαιο. Ίσως να αναθεωρήσω και το πρόγραμμά μου για το Ch6, για να ξεκινήσω λίγο νωρίτερα. Μόλις τελειώσει το MI, αυτό θα είναι το μοναδικό μου ενημερωμένο κόμικ για λίγο, θα πρέπει να είναι φοβερό XD

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την ανάγνωση.