Οι καλύτεροι πάγκοι με μαύρες συσκευές

Οι καλύτεροι πάγκοι με μαύρες συσκευές

Juni 27, 2022 0 Von admin

Έχετε μαύρες συσκευές; Γνωρίζατε ότι υπάρχουν μόνο δύο πάγκοι που πρέπει να εξετάσετε για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό κουζίνας;

Ω, αλλά υπάρχει μια εξαίρεση σε αυτήν την οδηγία, επομένως συνεχίστε να διαβάζετε για τις καλύτερες συμβουλές χρώματος για την επιλογή των σωστών πάγκων για μαύρες συσκευές.

Architectural Digest

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με την πιο προφανή επιλογή, σωστά;

Επιλέξτε μαύρους πάγκους με μαύρες συσκευές

Οι μαύρες συσκευές χρειάζονται μαύρους πάγκους για να μοιάζουν με σκόπιμη επιλογή. Γι‘ αυτό οι μαύροι πάγκοι είναι η καλύτερη επιλογή για συντονισμό με μαύρες συσκευές.

Πηγή


Πηγή

Ή, επιλέξτε πάγκους με λίγο μαύρο ή σκούρα χρώματα που σχετίζονται οπτικά

Εδώ είναι η εξαίρεση: Εάν έχετε λευκούς πάγκους και μαύρες συσκευές, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα πιο δραματικό χρώμα στα ντουλάπια σας για να συνδυάσετε αυτήν την εμφάνιση (όπως στην παρακάτω φωτογραφία).

BHG

Τα μαύρα και χαρούμενα μπλε χρώματα όπως αυτή η κουζίνα (κάτω) φαίνονται επίσης καλά. Αυτή η κουζίνα δεν έχει μαύρο εύρος, αλλά θα μπορούσε.

Καλογέννητος

Τι γίνεται αν έχω μαύρες συσκευές και καθόλου μαύρο στον πάγκο μου;

Έτσι θα ήταν η κουζίνα σας χωρίς μαύρο στους πάγκους σας. Είναι το πιο σκούρο χρώμα στον πλανήτη, επομένως πρέπει να προσέχετε πώς το ενσωματώνετε στα σκληρά σας φινιρίσματα.

Τι δεν πρέπει να κάνετε | Decorpad

Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε εκφράσεις όπως:

“Κάθε δωμάτιο χρειάζεται μια πινελιά μαύρου”
«Μαύρος και δεν μπορείς να κάνεις λάθος»

Αλλά μπορείς να κάνεις λάθος. Και γρήγορα, αν συνεχίσετε να επιλέγετε μαύρο για κάθε επιλογή. Το μαύρο είναι ΠΑΝΤΟΥ και μπορεί να σας αρέσει να μην κάνετε το μαύρο την προεπιλεγμένη επιλογή για τα πάντα. Θυμηθείτε, κάθε απόφαση είναι μια απόφαση χρώματος.

Διαβάστε περισσότερα: Οι κίνδυνοι της διακόσμησης με πολύ μαύρο

Τι δεν πρέπει να κάνετε | HGTV

Περισσότερες συμβουλές για διακόσμηση με μαύρο χρώμα

Μη χάσετε την ανάρτηση της περασμένης εβδομάδας σχετικά με το πώς να ενσωματώσετε το μαύρο με τα φινιρίσματα σας σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες διαβαθμίσεις για ακόμα περισσότερες συμβουλές για τη διακόσμηση με μαύρο.

Οι όμορφες κουζίνες και τα μπάνια έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες. Γι‘ αυτό είναι δύσκολο να αντιγράψεις εκείνη την κουζίνα από το πρωτοσέλιδο του House Beautiful και να καταλήξεις στο ίδιο αποτέλεσμα.

Βλέπετε τη νέα μου σειρά στο Instagram; Ονομάζεται 10 τρόποι για να χρονολογήσετε αμέσως τη νέα σας κατασκευή… Δείτε τους εδώ.

Και αν είστε μακροχρόνιος αναγνώστης του blog μου και όχι στο Instagram, θα τους γνωρίζετε ήδη όλους. 😉

Τα λέμε εκεί!

Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο από την αυλή μου. Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους!

Σχετικές αναρτήσεις:

Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι για το μαύρο

Δύο καλύτεροι τρόποι για να ενσωματώσετε το μαύρο στο μπάνιο σας

Οι κίνδυνοι της διακόσμησης με πολύ μαύρο