Να είσαι αγόρι μαμά: Αυτό είναι πραγματικά

Να είσαι αγόρι μαμά: Αυτό είναι πραγματικά

November 10, 2022 0 Von admin

Το να είσαι αγόρι μαμά είναι, Καλά… μια περιπέτεια το λιγότερο. Από το να αναρωτιέσαι πόσες φορές είναι πάρα πολλές για να χτυπήσει ο γιος σου το κεφάλι του μέσα στην ημέρα μέχρι να σου χτυπήσουν έναν άδειο τσίγκινο κουβά με ποπ κορν — το να μεγαλώνεις αγόρια είναι κουραστικό και διασκεδαστικό και επακρώς απρόβλεπτος.

Σχετίζεται με: Για τους ανθρώπους που υποθέτουν ότι η ανατροφή αγοριών είναι άγρια ​​και ακατάστατη — είναι, και είναι τέλειο

Είμαι περήφανος που λέω ότι είμαι ομάδα #boymom, αλλά ειλικρινά, το είχα όχι ιδέα για τι ήθελα.

Κανείς δεν μου είπε να προετοιμαστώ για να βάλω ένα σιντριβάνι κατούρης στο πρόσωπό σας ενώ αλλάζετε μια πάνα.

Κανείς δεν μου είπε ότι όσες φορές και να τους πεις να προσέχουν -και όσες φορές κι αν κάνουν κακό στον εαυτό τους- θα συνεχίσουν να κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά πάλι.

Κανείς δεν μου είπε να προετοιμαστώ για να σου κόψουν σχεδόν ολόκληρο το κεφάλι στο έλεος αυτών των μικροσκοπικών χεριών

Κανείς δεν μου είπε ότι θα κάτσουν οκλαδόν μπροστά στο πρόσωπό σου ενώ εσύ ξαπλώνεις ήρεμα στον καναπέ, θα αφήσεις μια κλανιά και μετά θα τρέξεις γελώντας 🤣.

Σχετίζεται με: Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω μαμά αγόρι. Μέχρι που σε είχα

Δεν νομίζω ότι ήμουν πιο νευρικός μέχρι να γίνω μαμά αγόρι. Έχω μάθει να ζω σχεδόν κάθε μέρα σε πλήρη ακαταστασία και απόλυτο χάος — και με κάποιο τρόπο ακόμη να τα βγάλεις ζωντανά 😅.

Ο σύζυγός μου μου λέει να προστατεύσω τον εαυτό μου πάση θυσία γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει — πράγμα που είναι Έτσι αληθής! Συχνά θα βρεθώ στη γραμμή των πυρών που πετάγονται τετράγωνα ή θα βρίσκομαι στο παιδί μου να εκτοξεύεται από το κρεβάτι του και στην πλάτη μου. Για να μην αναφέρουμε τους μικροσκοπικούς αγκώνες που σκάβονται στην κνήμη μου και τα νύχια που τρυπούν πιο δυνατά από τα πραγματικά μαχαίρια (και έχω τα σημάδια για να το αποδείξω!).

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου αφιερώνεται ειλικρινά ανησυχώντας για τα πιθανά εγκεφαλικά επεισόδια που μπορεί να πάρει το μικρό παιδί μου κάνοντας βαθιές βουτιές από τον καναπέ ή τρέχοντας με μια κουβέρτα που καλύπτει το κεφάλι του.

Αλλά μέσα από τον ξέφρενο χάος που μεγαλώνει τα αγόρια —και παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελα να είχα γνωρίσει εκ των προτέρων—αυτά είναι τα πράγματα που μαθαίνω καθώς προχωρώ:

Μεγαλώνοντας αγόρια μπορεί να σημαίνει περισσότερη βρωμιά – αλλά σημαίνει επίσης περισσότερη πλάκα με τα χάλια της ζωής.

Το να μεγαλώνεις αγόρια μπορεί να σημαίνει περισσότερο τρέξιμο – αλλά σημαίνει επίσης ότι δεν θα βιώσεις ποτέ μια βαρετή στιγμή.

Το να μεγαλώνεις αγόρια μπορεί να σημαίνει περισσότερους μώλωπες—αλλά δημιουργεί επίσης την ευκαιρία για πολλά περισσότερα φιλιά.

Το να μεγαλώνεις αγόρια μπορεί να σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι αποκαλούν το παιδί σου άγριο παιδί—αλλά σημαίνει επίσης ότι πρέπει να απαντήσεις με «Ναι, είναι, και εγώ απολύτως το λατρεύω έτσι.”

Το να μεγαλώνεις αγόρια μπορεί να σημαίνει πιο τολμηρά ακροβατικά – αλλά σημαίνει επίσης να χαλαρώσεις και να μάθεις να ζεις τη ζωή στα άκρα, έστω και λίγο.

gPwzc89swenHD IhvblIj4G BUX9RzjoUS1P5 0gDo5DnHyzd7iVF4ozv6cH77baQ

Σχετίζεται με: Το να είμαι #boymom είναι σωστό για μένα, επομένως δεν «προσπαθώ» για κορίτσι

Και ειλικρινά, δεν θα το είχα όποιος άλλος τρόπος.

Αν και φαίνεται ότι υπάρχουν ατελείωτες ευκαιρίες για το μικρό μου ράτσα να φτιάξει ένα ολυμπιακό άθλημα από σχεδόν Οτιδήποτε, παρόλο που τρέχει σε τοίχους ή πέφτει από το κρεβάτι του σχεδόν δέκα εκατομμύρια φορές την ημέρα, αν και μπορεί να κάνει την καρδιά μου να χτυπά δυνατά και σχεδόν να χτυπά από το στήθος μου κάθε δεύτερο δευτερόλεπτο – είναι μου πολύτιμο αγόρι. Και ένα αληθινό πράγμα είναι ότι αγαπά τη μαμά του τόσο πολύ.

Η ανατροφή αγοριών έρχεται χωρίς οδηγίες. Εσείς ποτέ ξέρετε τι θα σας ενδιαφέρει—και είναι πραγματικά ένα άγριος βόλτα. Αλλά είναι τα πιο χαριτωμένα, πιο στοργικά, αγαπησιάρικα τερατάκια όλων των εποχών — και είμαι περήφανος που μεγαλώνω ένα.

Έτσι, σε όλες τις μαμάδες αγόρια μου, ίσως χρειαστεί να κάνουμε λίγη επιπλέον δουλειά για να μην κρέμονται από τους ανεμιστήρες οροφής — αλλά τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε, έχω δίκιο;