μια βραδιά στην όπερα.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

μια βραδιά στην όπερα. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

September 30, 2021 0 Von admin

Πριν από λίγες μέρες, από ιδιοτροπία, ένας πολύ αγαπητός φίλος και αποφάσισα να αγοράσουμε εισιτήρια για την όπερα. Αυτό το μέρος της ιστορίας δεν είναι να το πιστέψετε. Εισιτήρια αιμορραγίας από τη μύτη μας για ένα από τα πρώτα διαπροσωπικές παραστάσεις στη Metropolitan Opera σε δεκαοκτώ μήνες έχουν αγοραστεί και πληρωθεί και είμαστε ζαλισμένοι από τον ενθουσιασμό. Θα φοράμε τις μάσκες μας και τα πιο φανταχτερά πράγματα που μπορούμε να βρούμε και θα χοροπηδάμε στο μετρό, θα γελάμε μέχρι το Lincoln Center. Το μόνο πρόβλημα που προβλέπω είναι ότι όταν πρόκειται για φανταχτερά πράγματα…δεν έχω πραγματικά κανένα. Τείνω να είμαι άνθρωπος με τζιν και πουλόβερ και sneaks. Δουλεύω από το σπίτι και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δουλεύω κυρίως ήταν Σπίτι οπότε η ιδέα του ντυσίματος είναι συναρπαστική και επίσης, ίσως, λίγο αποθαρρυντική. Καλά που είμαι πολύ καλός στο να παίζω make πιστεύω.

Να τι θα φορούσα στις ονειροπολήσεις μου:

Ένα μεταξωτό φόρεμα οργάντζα για επιπλέουν περίπου μέσα.

Ανάγλυφες μαύρες γόβες με λουράκια στον αστράγαλο γιατί ακόμα μπορώ να τρέχω στο μετρό.

Ένα ζευγάρι κρίκους δάφνης για λίγη λάμψη.

Μια ομορφιά με γυάλινες χάντρες για πλάκα.

Σλικ απόχρωση Cara cara για χρώμα.

Ένα παλιό αγαπημένο άρωμα.

Και ένα διακριτικό αρχής διέλευσης σαν ένα μικρό γράμμα αγάπης σε αυτή την πόλη.

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η φαντασία σε κάτι λίγο πιο προσγειωμένο, εδώ είναι κάτι που χρειάζεται επείγουσα προσοχή:

Ράλι: 2 Οκτωβρίου είναι η Συλλαλητήριο για την Αναπαραγωγική Δικαιοσύνη Εθνική Ημέρα Δράσης. Περισσότερες από 90 οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Women’s March, Planned Parenthood, The Frontline, Working Families Party, SisterSong και National Latina Institute for Reproductive Justice, συνυποστηρίζουν μια συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον DC (και σε πόλεις σε όλη τη χώρα) για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το Ανώτατο Δικαστήριο ότι οι απειλές για την αναπαραγωγική δικαιοσύνη δεν θα γίνουν ανεκτές. Απαντήστε και μάθετε περισσότερα εδώ.

Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών. Η ανάγνωση των φύλλων τσαγιού μου μπορεί να κερδίσει μια μικρή προμήθεια για τα αγαθά που αγοράζονται μέσω αυτών των συνδέσμων.