καλοκαιρινό ραντεβού.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

καλοκαιρινό ραντεβού. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

Juli 28, 2021 0 Von admin

Το μόνο που θέλω πραγματικά είναι ένα όχι και τόσο φανταχτερό ραντεβού με ένα πιάτο νόστιμα φαγητά που δεν έχω μαγειρέψει και τη δυνατότητα να μείνω έξω πριν τον ύπνο μου. Αλλά ενώ ονειροπολώ, θα πάρω επίσης:

ένα συνονθύλευμη φούστα φτιαγμένο από vintage τραπεζομάντιλα.

ένα τέλειος κορδέλλα της κεφαλής για να φορεθεί μαζί του.

αυτά τα καλοκαιρινές διαφάνειες.

το συγκεκριμένο πιάτο του chana tostada chaat από ένα αναδυόμενο παράθυρο της γειτονιάς.

Αυτό πιο τρελό τζίντζαμ μετατράπηκε σε τραπεζομάντιλο ή ίσως κάτι άλλο εντελώς.

ένα χοντρή ορειχάλκινη μανσέτα για στολισμό.

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η φαντασία σε κάτι λίγο πιο προσγειωμένο, εδώ είναι κάτι που χρειάζεται επείγουσα προσοχή:

Σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τους γερουσιαστές σας! 202-318-1885 Πείτε τους πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη α μεγάλο, τολμηρό νομοσχέδιο για το κλίμα είναι καθώς εργάζονται για τη συμφωνία του προϋπολογισμού αυτού του καλοκαιριού.

Εδώ είναι τα τέσσερα βασικά αιτήματα: 1) Ένα Πρότυπο Καθαρής Ηλεκτρικής Ενέργειας που μειώνει τη ρύπανση και εκσυγχρονίζει το δίκτυό μας. 2) Κατεύθυνση του 40% της χρηματοδότησης σε κοινότητες πρώτης γραμμής. 3) Όχι άλλες επιδοτήσεις για εταιρείες ορυκτών καυσίμων. 4) Ένα Σώμα Πολιτικού Κλίματος που βάζει τους ανθρώπους στη δουλειά.

Κατευθύνομαι προς #Call4Climate για να μάθετε περισσότερα για τις ιδιαιτερότητες και να βοηθήσετε στη διάδοση της είδησης. Κάθε τηλεφώνημα βοηθάει.