ηλιόλουστη κουζίνα.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

ηλιόλουστη κουζίνα. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

März 25, 2021 0 Von admin

ηλιόλουστη κουζίνα

Όλη την εβδομάδα κυνηγούσα την αίσθηση που είχα να φτιάξω πέστο στην κουζίνα μου το απόγευμα του Σαββάτου. Τα μεγάλα παιδιά μου έπαιζαν έξω με τους γείτονες και έτσι το διαμέρισμα ήταν ήσυχο και η κουζίνα έλαμπε θετικά με τον ήλιο αργά το απόγευμα. Τα παράθυρα ήταν ανοιχτά και οι πανσέδες περίμεναν να φυτευτούν. Κάποια στιγμή μπήκε ο Σίλας και έσυρε το ξύλινο σκαμπό από το μπάνιο για να σταθεί στο πλάι μου και να προσθέσει υλικά πέστο στο μπλέντερ. Ήταν ένα από εκείνα τα εκθαμβωτικά κομμάτια γονικής ευκολίας και μαγείας που με κρατούν σιγανή σε στιγμές που είναι… λιγότερο ηλιόλουστες.

Οι χαρτοπετσέτες σε αυτό το κολάζ δεν είναι φανταστικές. Τα αγόρασα αυτή την εβδομάδα από ένα τοπικό κατάστημα ως αντίδοτο σε μια βροχερή εβδομάδα και ως αντικατάσταση για τις χαρτοπετσέτες που φορέσαμε τον περασμένο χρόνο. Το καρότσι της κουζίνας είναι μια πιθανή λύση αποθήκευσης στην οποία κάθομαι εδώ και λίγο καιρό και το σαπούνι είναι το πολύ αγαπημένο μου. Εδώ είναι να συγκρούονται η φαντασία και η πραγματικότητα.

ΕΝΑ ανοιχτό κίτρινο τηλέφωνογια παν ενδεχόμενο.

ΕΝΑ τζίντζαμ φόρεμα για μέγιστη ευθυμία.

Ένα νέο μπλοκ από το αγαπημένο μου σαπούνι.

Διάφορες κάρτες πουλιών για σκαρίφημα σημειώσεων σε φίλους χαμένους από καιρό.

ΕΝΑ στυλό με επίπεδο? ποιος θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω;

Ενα σύνολο υφασμάτινες χαρτοπετσέτες σε πολύ ηλιόλουστο μοτίβο.

ΕΝΑ κυλιόμενο καρότσι κουζίνας για γλάστρες και άλλα πράγματα.

ΕΝΑ λεμονιά για μούσκεμα σε όλη αυτή τη λιακάδα.

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η φαντασία σε κάτι λίγο πιο προσγειωμένο, εδώ είναι μερικά πράγματα που χρειάζονται την άμεση προσοχή μας:

Trans Day of Visibility είναι την επόμενη εβδομάδα στις 31 Μαρτίου, αλλά την εβδομάδα πριν από τον εορτασμό, τρανς ακτιβιστές Τσέις Στράντζιο και Ρακέλ Γουίλις καλούν για α #TransWeekOfAction όπου οι άνθρωποι λαμβάνουν συγκεκριμένα μέτρα για να υπερασπιστούν τα τρανς άτομα από κρατικούς λογαριασμούς που απειλούν την ασφάλεια, την υγεία και την ίδια τους την ύπαρξη.

+ Στο Αρκάνσας: Καλέστε τον Κυβερνήτη Asa Hutchinson στο 501-682-2345 και πείτε του να ασκήσει βέτο HB1570 που απαγορεύει την υγειονομική περίθαλψη για τρανς νέους και την ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα τρανς άτομα και SB354 που απαγορεύει τις τρανς γυναίκες και κορίτσια να αθλούνται και ελέγχει όλα τα σώματα των αθλητών στον γυναικείο αθλητισμό.

+ Στη Νότια Ντακότα: Καλέστε την Κυβερνήτη Kristi Noem στο 605-773-3212 και πείτε της να ασκήσει βέτο HB1217 που απαγορεύει τις τρανς γυναίκες και κορίτσια να αθλούνται και δημιουργεί ένα κρατικό μητρώο αθλητών νέων με βάση το σώμα τους.

+ Στην Αλαμπάμα: Καλέστε την Κυβερνήτη Kay Ivey στο 334-242-7100 και πείτε της να ασκήσει βέτο HB1/SB10 γεγονός που καθιστά κακούργημα την παροχή φροντίδας που επιβεβαιώνει το φύλο σε τρανς νέους και HB391 που απαγορεύει τις τρανς γυναίκες και κορίτσια να αθλούνται και ελέγχει όλα τα σώματα των αθλητών στον γυναικείο αθλητισμό.