βόλτα με άνθη κερασιάς.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

βόλτα με άνθη κερασιάς. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

April 26, 2022 0 Von admin

Λίγα μόνο μη απαραίτητα για μια ξέγνοιαστη βόλτα από κάτω η κερασιά ανθίζει. Ίσως θα υπήρχε ακόμη και μια επιπλέον ώρα για να κάνετε μια μικρή ζωγραφική κάτω από τα κλαδιά που χορεύουν. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν λευκά που έχουν πιτσιλιστεί με μπογιές και ακόμη και στην πραγματική ζωή, ποιος νοιάζεται; Όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγο ουράνιο τόξο ξανά και ξανά.

Φόρμα γιατί περισσότερες τσέπες = περισσότερα μέρη για να φέρετε πράγματα μαζί.

Ένα θρυμματιζόμενο καπέλο για αντηλιακή προστασία.

ΕΝΑ διχτυωτό βομβαρδιστικόσε περίπτωση δροσερό αεράκι.

ΕΝΑ πτυσσόμενη μπλούζα; συν ένα καλάθι για καλό μέτρο.

ΕΝΑ παλέτα ανάμειξης λευκού σμάλτου,

συν σύνολο από πινέλα βαφής ταξιδιού,

και μια χούφτα από wiigwaasmin’ande κεράσι και άλλα ανοιξιάτικα μπογιές.

Ένα τέλειο indigo και κρέμα μπαντάνα για το τύλιγμα των πραγμάτων.

Καμβά ψηλά μπλουζάκιαχωρίς να έχει ακόμη ψηθεί λάσπη από την πόλη.

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η φαντασία σε κάτι λίγο πιο προσγειωμένο, υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να υποστηρίξουμε:

Καλώντας όλους τους κηπουρούς της πόλης, εάν χρειάζεστε χώμα για γλάστρες ή λίπασμα, σκεφτείτε το Οικολογικό Κέντρο Lower East Side. Πωλούν το κομπόστ και το χώμα τους για γλάστρες τρεις ημέρες την εβδομάδα στην αγορά Union Square Farmer’s Market και υπάρχουν ακόμη μερικές διαθέσιμες ημερομηνίες για να εγγραφούν στο Δωρεάν εκδηλώσεις διανομής κομπόστ Big Apple αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο με παιδιά, ή ακόμα και αν δεν το κάνετε, αυτό είναι χρήσιμο αν είναι ενοχλητικό Οδηγός για την Κλιματική Αλλαγή από τους New York Times μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για την έναρξη μιας κριτικής συζήτησης.

Εάν ζείτε στη Νέα Υόρκη, αφιερώστε 30 δευτερόλεπτα για να υπογράψετε την αναφορά για να σώσετε τα προγράμματα μηδενικών αποβλήτων της GrowNYC.