ανοιξιάτικος ύπνος.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

ανοιξιάτικος ύπνος. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

März 31, 2022 0 Von admin

Ξύπνα με όταν κάνει ζέστη. Μέχρι τότε θα ονειρευόμουν ότι θα περάσω τη μέρα στο κρεβάτι, θα καταβροχθίσω ένα καλό βιβλίο, θα τσιμπήσω όσα περισσότερα πράγματα με άρωμα λουλουδιών μπορώ και γενικά θα σχεδιάζω την ανοιξιάτικη επανεμφάνισή μου. (Ή κοιτάζοντας τα βαριά μάγουλα και τη μέση της αυτοκρατορίας Μπρίτζερτονόποιο μου ταιριάζει.)

Αυτό το στυλ αντιβασιλείας νυχτικιά.

Ένα νέο μυθιστόρημα (διαθέσιμο για προπαραγγειλε τωρα!) να ονειρευτείτε.

μεγάλοπολυτελή σεντόνια για ύπνο.*

Κρέμα χεριών λιλά για τουλάχιστον μυρίζει σαν την εποχή που περιμένω.

Πέταλο ροζ κάλτσες για καλό μέτρο.**

Ενα όλα κολλάνεγια χείλη ή μάτια ή οτιδήποτε θέλω.***

Και λίγο φωτοβολία για λίγη από αυτή τη λάμψη εμπνευσμένη από τον Μπρίτζερτον.****

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η πίστη σε κάτι πιο προσγειωμένο, να υποστηρίξουμε κάτι άλλο:

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας Τρανς. Υπό το φως των αυξανόμενων προσπαθειών για ψήφιση νομοθεσίας που στοχεύει τους τρανς νέους σε ολόκληρη τη χώρα, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν μέσω της Ariana Grande’s Υπόσχεση για προστασία και υπεράσπιση των τρανς νέων θα υποστηρίξει οργανισμούς που παρέχουν άμεσες υπηρεσίες και υπερασπίζονται τους τρανς νέους σε μέρη όπου τα δικαιώματά τους απειλούνται. Στείλτε το PLEDGE στο 707070 για να κάνετε μια δωρεά ή να κάνετε απευθείας δωρεά μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Grande θα αντιστοιχίσει τις σημερινές δωρεές έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Κατευθύνομαι προς Trans_Week για περαιτέρω στοιχεία δράσης, όπως η επικοινωνία με τους νομοθέτες της πολιτείας, η μάθηση περισσότερων και η απευθείας δωρεά σε μεμονωμένους οργανισμούς.

//

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:

Σε περίπτωση που ελπίζετε να μετατρέψετε οποιαδήποτε από αυτές τις φαντασιώσεις σε πραγματικότητα, χρησιμοποιήστε τον κωδικό TEALEAVES για:

*Έκπτωση 15% στο Ακόμα και πτώση έως 4/4/2022

**Έκπτωση 20% στο Danu Organics έως 4/4/2022

*** Έκπτωση 15%. PAPR έως 30/4/2022

****15% έκπτωση σε Marble & Milkweed’s Φωτοβολία έως 4/3/2022

Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους συνεργατών που σημαίνει ότι η ανάγνωση των φύλλων τσαγιού μου μπορεί να κερδίσει μια μικρή προμήθεια για τα αγαθά που αγοράζονται μέσω αυτών των συνδέσμων.