αδρανοποίηση lite.  – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

αδρανοποίηση lite. – Reading My Tea Leaves – Αργή, απλή, βιώσιμη ζωή.

September 20, 2022 0 Von admin

Πέταξα την πλάτη μου (ξανά) την περασμένη εβδομάδα και έτσι, ενώ προσπαθούσα να το κάνω πιο χαλαρό και να συμβαδίσω με το νέο μου σχήμα ασκήσεων φυσικοθεραπείας, έχω νιώσει στο μυαλό μου. Θα μετανιώσω που θα ευχηθώ να φύγει ο ζεστός ήλιος και τα πράσινα φύλλα του Σεπτεμβρίου τον Νοέμβριο, αλλά στη χώρα της φαντασίας, μόνο για σήμερα, χτίζω μια φωλιά φθινοπωρινής θαλπωρής, που περιλαμβάνει:

τσόκαρα που είναι σχεδόν σαν παντόφλες.

Κάλτσες στην καλύτερη απόχρωση.

Ένα νέο μυθιστόρημα (έρχεται τον Νοέμβριο – διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα!)

ΕΝΑ σημειωματάριο σε περίπτωση που η έμπνευση είναι εντυπωσιακή.*

ΕΝΑ ανακουφιστικό κερί.

Ταίριασμα ΦΟΡΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και αθλητική μπλούζα.

Και ένα πάπλωμα για σωστό κουκούλι.

*Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ξεφυλλίζει με έκπτωση 15% σας Καθορισμένος Σειρά!

Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Η ανάγνωση των φύλλων τσαγιού μου μπορεί να κερδίσει μια μικρή προμήθεια για τα αγαθά που αγοράζονται μέσω αυτών των συνδέσμων.

//

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ:

Σε μια προσπάθεια να εδραιωθεί αυτή η πίστη σε κάτι πολύ πιο προσγειωμένο, εδώ είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε σήμερα:

Στείλτε υποστήριξη στους ανθρώπους στο Πουέρτο Ρίκο. Ο τυφώνας Φιόνα έχει προκαλέσει τεράστιες πλημμύρες και ένα ιδιωτικοποιημένο ενεργειακό σύστημα έχει αφήσει σχεδόν ολόκληρο το νησί χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Αντί για δωρεές σε ευρείες οργανώσεις ανακούφισης από καταστροφές, εξετάστε το ενδεχόμενο αποστολής υποστήριξης σε τοπικούς οργανισμούς επί τόπου όπως Εργαστήριο Υγείαςμια φεμινιστική οργάνωση αλληλοβοήθειας που εργάζεται επί του παρόντος για την ανακούφιση από τον τυφώνα και Δυτικής Ταξιαρχίας Αλληλεγγύης, μια τοπική οργάνωση που ιδρύθηκε ως απάντηση στον τυφώνα Μαρία και συγκεντρώνει χρήματα για άμεση βοήθεια με τη μορφή κιτ πρώτων βοηθειών, φίλτρα νερού και λαμπτήρες. Μια δωρεά που έγινε στο Fiona Community Response Fund μέσω του ActBlue θα υποστηρίξει έναν συνασπισμό οργανώσεων υπό την ηγεσία της κοινότητας που εργάζονται τοπικά, συμπεριλαμβανομένων των Ταμείο Μαρίας.

Επίσης!

Του Εθνική Ημέρα Εγγραφής Εκλογέων και οι ενδιάμεσες εκλογές θα είναι εδώ πριν το καταλάβουμε. Ελέγξτε την εγγραφή σας, εγγραφείτε για να ψηφίσετε, επιβεβαιώστε το εκλογικό σας μέρος και κάντε ένα σχέδιο ψηφοφορίας στο Vote.org.